+Al3xXys Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 St3 k sa nu fac offtopic pe poze haioase ... sa fim serioshi knd am mers noi 2 la McDonald si am comandat un Big Tasty meniu knd am vazut kt costa ne-a cazut fatza : 17.5 lei . Va recomand sa nu luati Big Tasty simplu sau meniu .. desigur puteti sa incercati dar parearea mea este k nu e bun deloc ! Isi bat cel mai mult joc de el si carnea nici nu e buna are gust de friptura arsa pe gratar ( Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
+St3aLth-CS Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 corect gustu de hamburger sa pierdut , sosul secret are gust nasol si din cauza marimi nici nu poti sa il ti calumea in mana
+Al3xXys Posted June 2, 2007 Author Report Posted June 2, 2007 defapt cad rosile , sosul si salata . Intr-un cuvant iti cade hamburgeru din mana Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now