Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am si eu nevoie de un driver pt placa mea de baza nvidia nforce 2 mcp...am schimbat-o de curand si din pacate nu am cd de instalare la ea...problema este ca nu imi merge micofonul ( si nu este de la mic ca am incercat cu mai multe ) si am inteles ca ar fi de la driver.

Astept msg, tnx !

Posted

http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp

De acolo iti alegi ce driver vrei...

Platform/nForce Driver -> nForce 1/2

Tre sa fie inclus in pachet si cel Audio, io am aceeasi placa de baza ..

Nu cred ca e de la driver, zi unde exact nu-ti merge microfonul.. Nu se aude in boxe, pe messenger sau unde ?

As your ship is going down

Ill stand by and wach you drown

Remember kids...the more you post the geeker you get.

Posted

Cred ca problema ta mai degraba se trage de la setari.

1.Ca sa ai playback la microfon, adica ala care il auzi imediat in boxe cum vorbesti la microfon , asta fara nici un program verifica urmatoarele:

Oricum intai verifica daca microfonul merge la alt calculator ca si eu am patiti de multe ori sa nimeresc chiar doua microfoane stricate (alde bostico, cu firele inversate) si microfonu sa fie bagat in mufa buna.

Mai verifica

:: Dute in in Control Panel, intra in Sound and Sound Devices si apasa Advance.. Daca in lista aia unde scrie sus Playback Control nu apare si Microphone dai de la meniu Options > Proprieties, selecteaza Playback si apoi Microphone sa fie selectat din lista aia, apoi apasa ok. Apoi da iar la Options si selecteaza Advance Controls si la Microfon o sa-ti apara Advance. Dai si setezi +20db boost. Si vezi ca si el sa fie selectat si volumul la maxim

24702244wu6.jpg

57044996tr2.jpg

20258307xd1.jpg

70689054rj8.jpg

As your ship is going down

Ill stand by and wach you drown

Remember kids...the more you post the geeker you get.

Posted

Acel advenced de la microphone din a 3-a poza nu imi apare si imi aduc aminte ca inainte sa schimb placa de baza imi aparea :-?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.