Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am o mare problema... azi am salvat niste poze si documente in Word pe un stick, si cand am bagat stick-ul a doua oara in computer, folderele erau complet goale. Pot recupera cumva acele fisiere pierdute, in afara sa folosesc System Restore? (si eu la cat de prost is

era dezactivat) Probabil ceva programe sa le recuperez ca am mare nevoie de documente macar. Astept raspunsuri cine stie ce pot face... :( Mentionez ca am folosit Cut-Paste in loc de Copy-Paste... Multumesc anticipat!

Posted

Apropo, nici nu le pot recupera... documentele imi apar scrise cu patratele, iar folderele sunt pur si simplu niste "File"... nu le pot accesa in nici un fel, iar programul care mi la recomandat Gods trebuie licenta, si pare un program bun. :(

P.S.:Scuze de dubla postare.

Posted

nu am recomandat nici un program in special, ci doar o cautare pe google. nam incercat acele programe niciodata:P

daca nu e licentiat, incearca pe isohunt.com sau thepiratebay.org si cauta o versiune piratata.

sau varianta legala (si uneori mai eficienta..alteori nu) ia ceva gratis de aici

http://download.cnet.com/1770-20_4-0.html?query=recover+usb+data&platformSelect=Windows&tag=srch&searchtype=downloads&filterName=platform%3DWindows&filter=platform%3DWindows

love is a verb
Love is a doing word

Posted (edited)

Orice program as folosi, imi apar aceleasi chestii. Si totusi nu a trecut mult timp dupa ce le-am bagat pe stick. :(( Vreau macar documentele sa le recuperez.

In schimb, cand sau sa recuperez documentele, dau sa le deschid, si cand intra in word (2007) imi spune ca nu poate deschide convertorul mswrd632 sau ceva de genul. Oare pot face ceva sa vad scrisul normal?

Edited by Jutdaks

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.