Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sal la toata lumea!!

Am o problema destul de enervanta cu calcu.Daca introduc ceva (stick,hard extern,camera web)in orice port USB se restarteaza Windows.Cunoate cineva cauza acestei anomalii?Dupa restart totul merge ok,dar e suparator,sa pierzi ce ai in lucru,cade conexiune la net,etc.

Rog sa ma ajute cineva!!

Multumiri!! O zi buna tuturor!

Posted

Da,se comporta la fel in toate porturile USB.Restartul la windows e normal,deci in afara faptului ca are loc un restart neprogramat totul merge ok,daca introduc un memory stick in usb e ca si cum as apasa butonul "reset".

Posted

Da,se comporta la fel in toate porturile USB.Restartul la windows e normal,deci in afara faptului ca are loc un restart neprogramat totul merge ok,daca introduc un memory stick in usb e ca si cum as apasa butonul "reset".

ai incercat sa introduci un stick in timpu bootari, inainte de a intra in windows ... ? Sau daca ai un cd bootabil cu windows sau linux sa incerci sa vezi daca iti face la fel ...

Posted

ai incercat sa introduci un stick in timpu bootari, inainte de a intra in windows ... ? Sau daca ai un cd bootabil cu windows sau linux sa incerci sa vezi daca iti face la fel ...

Nu am incercat sa introduc stickul in timp ce booteaza,dar in schimb daca stick-ul e deja in usb,nu e nici o problema.Problema apare la conectare,deci inmomentul cuplarii stick-ului.

Posted

Control Panel/system/device manager, cauta tot ce are legatura cu usb si dezinstaleaza.

restart la comp.

acuma ce se intampla cand cuplezi un usb?

Ok ,am sa incerc.Revin cu un reply.Mersi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.