Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare Pctroubleshooting.ro ,

Acum cateva luni mi-am cumparat un LCD ORION TV22PW156DVD pe care il utilizez pe post de monitor.

LINK CATRE MONITOR : ORION LINK (neckermann)

Toate bune si frumoase dar atunci intampinam problema cu NO SIGNAL la anumite rezolutii si la anumite jocuri (monitorul fiind cuplat pe o mufa normala de monitor).

Am fost indrumat sa cumpar un cablu HDMI (Ce-i de unde il cumparasem nu imi furnizasera asa ceva) pentru a rezolva aceasta problema . Bun , ieri am cumparat acest cablu , l-am cumplat , merge totul perfect cu o singura exceptie :

CUm e la orice LCD/TV ai posibilitatea de a seta PICTURE SIZE 16:9 , 4:3 si NORMAL . EU de aceste setari pot beneficia doar in modul TV sau in modul PC dar cand intru in modul HDMI nu pot seta decat 16:9 si NORMAL si intrebarea mea pentru cunoscatori este : CUM POT FACE SI EU SA SETEZ IN MODUL HDMI PICTURE SIZE : 4:3 ? deoarce cand dau pe butonul de pe telecomanda sa setez nu imi da decat 16:9 si normal si nu pot sta asa deoarece in Stanga / dreapta / jos / sus este cate o dunga neagra si imi mananca nervii.

Va multumesc , cu stima , BOGDAN.

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.