Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hotelierii de pe Litoral acuza: pe de-o parte, muzica data la maxim la terase, in toiul noptii, nu lasa turistii sa se odihneasca, iar institutiile statului isi paseaza responsabilitatea una alteia si nu fac nimic, in schimb autoritatile sunt tare harnice la a declansa controale peste controale. Daca nu se gaseste o solutie, vor sa-si mute afacerile la bulgari. Aici suntem buni, sustin hotelierii, sa platim doar impozite si ne-am saturat!

Sedinta a hotelierilor de pe litoral, joi, cu presedintele ANPC, Constantin Cerbulescu, si cu prefectul Claudiu Palaz. Plangerile au curs garla! "Din 26 aprilie, de cand au deschis majoritatea hotelierilor, cred ca ne-au trecut pragul toate corpurile de control. Ma asteptam ca in 2011 sa remarcati ca pe zona hoteliera si a serviciilor avem o imbunatatire destul de masiva a serviciilor", a spus Nicolae Bucovala, presedintele Asociatiei Patronale Mamaia, citat de Mediafax.

"Controalele sunt multe, avem intre cinci si sapte controale pe saptamana, iar uneori chiar si intr-o zi. Centralizati-le si faceti o echipa unica de control", a spus Virgil Stancu, patronul unui hotel de pe litoral.

Zgomotul din statiunile romanesti de pe litoral alunga turistii! "E infernal sa vezi o terasa in statiunea Mamaia la ora 1 in care doi ospatari beti asculta muzica la maximum. Suni la Politie si ti se spune ca nu este de competenta lor, ci a Garzii de Mediu", a explicat presedintele Asociatiei Patronale Mamaia.

"Unitatea mea se confrunta cu o mare problema privind galagia de pe faleza. Am sesizat Primaria, Primaria m-a trimis la Garda de Mediu, iar cei de la Mediu mi-au spus ca nu au aparat. Am avut clienti straini care au vrut sa sune la Politie, galagia dureaza pana la orele 2 - 3 dimineata, iar un hotel de patru stele nu poate sa doarma", a explicat Iuliana Tasie, reprezenta altui hotel de pe litoral.

Prefectul judetului Constanta, Claudiu Palaz, a spus ca instrumentele de masurat intensitatea sunetelor au fost la Bucuresti pentru reparatii si au revenit in Constanta si sunt disponibile de acum inainte la orice solicitare a hotelierilor de pe litoral.

Bucovala a mai afirmat ca unii investitori de pe litoralul romanesc se gandesc sa-si mute afacerile la vecinii bulgari: "Noi, investitorii, ne gandim extrem de bine daca mai merita sa investim aici sau sa trecem vizavi la bulgari si sa investim acolo. Aici suntem buni sa platim doar taxe si impozite si ne-am saturat. Va spun cu sinceritate ca nu se stie unde ne prinde 2012 sau 2013, daca ne va mai prinde cu investitiile in Mamaia, in Romania sau in alta parte".

Sursa:capitalul.ro

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.