Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut,

Am o curiozitate, dar nu is foarte sigur daca este posibil acest lucru. Stand eu si plictisindu-ma, m-am gandit la o chestie.

Sa imi fac o mica partitie pe hard (max 10 GB) pe care sa pun kitu de instalare la Windows 7 si eventual la (e)XP(ert), sa setez cumva sa booteze din F8 cand vreu de pe el si sa ii trag si un meniu de selectare, W7 Sau XP.

Oare este posibil acest lucru, si daca da... da-ti o idee de inceput :D

Respect

1405002563.png

Posted

Am reusit sa fac cu EasyBCD.

Pentru backup e ok Acronis True Image Home 2011?

1405002563.png
Posted

habar nam. dar incearca google, are un talent f fain de ati arata impresiile multor oameni.:P

http://www.google.ro/#hl=ro&q=best+backup+windows&oq=best+backup+windows&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=7281l7798l0l2l2l0l0l0l0l0l0ll0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=1d57dae54cace61c&biw=1024&bih=684

sincer, nam facut niciodata nici un backup pentru ca nu aveam nevoie, asa ca eu nu stiu :P Dar sunt de parere ca e o chestie subiectiva, si ca daca nu ai nevoie de io stiu ce chestii, orice program de genu isi va face datoria eficient :P

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Cred ca ai dreptate, parerile si gusturile fiecaruia is impartite... de la user la user.

Poate daca lenea nu ar fi mare in mine poate ca as merge in continuare pe instalare tipica, urmata de soft, bla bla. Eu incerc sa simplific cat de tare pot lucrurile.

Mi-am personalizata Boot manager si merge ok

Tocmai ce mi-am pus din nou Windowsu si acum caut o metoda usoara si simpla de backup.

1405002563.png
Posted

eh, eu personal la fiecare reinstalare de windows vedeam o noua ocazie de a avea software "up to date":P

app, iti recomand programul "terracopy". Inlocuieste metoda windowsului de a copia cu alta.. teoretic face copierea/mutarea fisierelor pe hard mai rapida, dar avantajul(in opinia mea) e urmatorul:

daca copiezi 112312321432 de poze , si una da o eroare, se opreste totu. Cu asta, iti zice la sfarsit ca poza cutare nu a putu fi copiata, asa ca s-a sarit peste ea, restu fiind copiate.

se integreaza cu meniul oferit de click dreapta, asa ca nu vei observa nici o diferenta :P

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.