Jump to content

Recommended Posts

Posted

În lupta pentru supremaţia pe piaţa plăcilor de bază se poartă lupte crâncene care de multe ori trec neobservate pentru utilizatorul obişnuit, MSI încercând să câştige o bătălie prin introducerea interfeţei PCI Express 3 în noile modele MSI Z68A-GD80 (G3) şi Z68A-GD65 (G3).

msi_z68a-gd80g3_05.jpg

După cum am spus, noutatea absolută introdusă pe plăcile de bază MSI Z68A-GD80 (G3) şi Z68A-GD65 (G3) o reprezintă trecerea de la interfaţa PCI Express 2.0 la versiunea 3 care aduce o lăţime de bandă de 32GB/s (o creştere cu 200% faţă de PCIE 2.0). De aceasta vor beneficia în special configuraţiile cu mai multe plăci video AMD CrossFireX şi NVIDIA SLI dar şi SSD-urile.

msi-z68a-gd80-board-pci-3-1.jpg

Din declaraţiile producătorului, un SSD cu o interfaţă PCI Express 2.0 este cu 13% mai rapid pe această placă de bază decât pe cele ale competitorilor. Merită semnalat faptul că aceste plăci cu PCI Express 3.0 sunt compatibile cu toate dispozitivele ce folosesc standardele vechi de conectare (2.1/2.0 sau mai vechi).

Altă noutate a taiwanezilor are la bază tehnologia UEFI, fiind implementată de către MSI sub denumirea Click BIOS II ce se remarcă prin menţinerea aceleiaşi interfeţe grafice atât sub Windows dar şi în cadrul UEFI BIOS, experienţa şi controlul asupra setărilor fiind astfel unificat şi simplificat.

Sursa: pcmhz.com

Posted

aduce sau nu aduce,nu stiu ! STIU ca sunt belea din descriere placile,abia astept sa se ieftineasca,si daca e intrun an am super pc facut de manutzele mele cu asa placa ! :)) bv ptr stirea scrisa alex. incearca sa nu le mai pun textele in Quote !

Posted

Le pun asa ca nu-s scrise de mine si sunt copiate de pe alte site-uri la care le pun ai sursa. Nu cum fac altii...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.