Jump to content

Recommended Posts

Posted

Facebook ar putea fi detronat de rivalul Google+ ,dupa ce site-ul lansat de motorul de cautare a atins 10 milioane intr-un timp record.

Astfel, Google+ ar putea fi una dintre retelele cu cea mai rapida crestere inregistrata vreodata, aflandu-se in acest moment la 10 milioane de utilizatori. Compania nu a confirmat inca aceste informatii, insa daca sunt adevarate, acest lucru ar putea insemna un nou teritoriu cucerit pentru Google, cel al retelelor de socializare.

google_34823900.jpg

• Upvote 1

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

Posted

Nu cred ca Google + va detrona vreodată Facebook-ul...primele reacții sunt întotdeauna cele de curiozitate urmând mai apoi calitatea.

Trăim în mocirla din Balcani

Posted

ba da ! il va detrona ! pentru ca google face viitorul posibil mai ales prin pc pentru orice utilizator,si va fi si mai smeker fata de oricare.eu niki acuma nu sunt obisnuit cu multe chesti de la facebook,adica meniul de utilizare ,nu sunt acomodat pur si simplu.

Posted

retelele de socializare sunt un teritoriu foarte instabil de felul lor, Myspace era smecher si acu nimeni no mai auzit nimic de el. facebook are avantajul multor aplicatii, ceea ce conteaza foarte mult(case in point: mozilla firefox).

Google+ are avantajul ca e google :)) so well see. Eu personal zic ca in starea actuala, google nu va castiga, insa cu modificari si inovatii, it will do the trick :D

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Deci site-urile astea de socializare au si ele o viata. A fost moda myspace nimic nu se mai aude de ei, a fost hi5~ acuma 2-3 ani era o moda sa-ti faci cont pe hi5, a urmat facebook care acuma e la sefie dar asemeni tuturor site-urilor de gen nu va mai fi la moda mai repede sau mai tarziu. Daca e ca Googe+ sa detroneze facebook-ul ramane de vazut.

Acum de ce aceasta explozie pt Google +?

In opinia mea:

1. E Goagal, se stie, reclama isi face singur

2. De ce au pus acces limitat pe baza de invitatii? Ca sunt in faza de testare, poate o fi un motiv bun, dar eu cred defapt ca: omul mereu va incerca sa guste din fructul interzis (Google+ in cazul de fata), mereu va fi curios la nou si va dori sa fie primul care sa incerce fructul cel nou si sa vada ce facilitati ofera. Asa ca nu e de mirare de ce accesul este limitat si lume se inghesiue sa aibe acces.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.