Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare fratilor!

Am facut si eu upgrade de componente si am niste probleme serioase cu sistemele de operare!

Daca stie cineva sau a mai experimentat asa ceva va rog sa mah ajutati cu o parere sau cu un sfat!

Deci aveam un Athlon x2 6000+ la 3 ghz si 3 gb de memorie ddr 2 la 800 mhz, totul a mers impecabil aproape 4 ani de cand l-am luat de nou!

Ultimul upgrade l-am facut acum la mana a doua!

Am inlocuit placa de baza cu un Gigabite GA_M61PME-S2 si procesor Athlon II X4 2.80 630 si 2x2 gb de memorie kingston hyper x la 1066 care am reduso din bios la 800 ca aveam artefacte in jocurile 3d!

Acum am alte probleme!

Am instalat windows Xp sp3 si am din cand in cand anumite anomali cum ar fi:

La click pe folder interpreteaza dublu click,nu memoreaza pozitia ferestrei cum am lasat-o ultima data,la tasta 2 unde are si caracterull @ cand tin shift jos apare" si invers! uneori se bifeaza mai geu patratelele unde trebuie sa pun bifa din cadrul sistemului de operare si uneori si la alte programe (ex.messenger)si alte anomaliii asemanatoare! (foarte fregvent se manifesta)

Am reinstalat cu doua win xp diferite am formatat de 2 ori si la fel!

Acum am bagat si windows 7 64 biti sperand sa fie ok!

Aceleasi probleme ca si la windows xp!

Credeti ca e din cauza ca procesorul nu e specificat in lista de procesoare suportate de placa de baza?

Alta banuiala nu mai am!

Pe situl oficial apare la cpu list ca suporta si procesoare x 4 dar cu alta serie.

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2755#

In rest e recunoscut in bios si de windows chiar am rating in win 7 -7.2 la procesor si memorii ram!

Va-s fi recunoscator daca m-ati putea ajuta!

Va multumesc!

Posted

ceti tremura mana pe tasta aia de enter, >.<

Ai incercat sa imprumuti un procesor suportat de placa ta de baza de la un prieten? Pana at sunt doar speculatii.

Update de bios?

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.