Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut baieti....am si eu o problema..am un laptop acesta http://www.shoppydoo.co.uk/price-notebook-toshiba_satellite_pro_p100_100.html si imi cam face figuri placa video..o sa imi crape la un moment dat.. m-am interesat pe net si merge schimbata ca are PCI Express x16 si am inteles ca merg inlocuite placile video..si as vrea sa imi sugerati cateva placi video bune si accesibile la pret..tot Nvidia..pt ca dupa parerea mea sunt cu mult fata de cele de la ATI...eu ma gandeam la un go7900gs..dar as mai vrea niste sugestii.....Ms anticipat.:D

Video

Graphic Processor PCI Express x16 - NVIDIA GeForce Go 7600

Video Memory [Mb] 512 Mb

Posted

Daca te pricepi desfa laptopul si vezi daca placa ta video este in format MXM (gen PCI-Express) sau este sudata pe placa de baza. Asigura-te ca ai pregatita o pasta termoconductoare pentru inlocuirea celei vechi si daca tot esti acolo curata-l putin de mizerie. Daca faci operatiile pe care le-am spus sigur o sa fie mai bine pentru tine si laptop.

Totusi, nu ai spus ce problema are placa video de spui ca o sa iti "crape".

Stiri IT

I'm not scared of dying, i did it before. Do you think you can defeat me? Then, prepare to go to war.

Posted

Treaba sta asa..cand intru in jocuri imi creste f rau temeparatura la placa video aprox 80 grade...si imi sacadeaza in jocuri...eu am fost sa imi curete laptopul si sa imi dea cu pasta si cel de akolo mi-a zis ca nu se stie cat mai rezista placa video..e un nvidia go 7600 de 512 mb ..si din cate am vazut are pci expres x16 format mxm..sper sa nu ma insel si vroiam sa imi dati si mie niste sugestii de placi video ca as vrea sa imi pun o alta placa tot nvidia dar mai buna ca asta de o am akuma in laptop

• 4 weeks later...
Posted

Pai ce jocuri iti sacadeaza ?De obicei nu-ti sacadau ?Avand in vedere ca e un laptop nu prea poti cere multe de la el pentru jocuri...Mai ales ca are geforce go 7600...Daca vrei s-o schimbi incearca un geforce 210m, foloseste tehnologie mai noua si este si destul de ieftina in comparatie cu ce poate

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.