Jump to content

Voyo.ro - Un Site Cu Continut Viedo Premiul Lansat De Protv

Recommended Posts

Posted

Divizia de Internet a ProTV a lansat ieri un site cu continut video premium, numit Voyo.ro, unde utilizatorii pot urmari filme, seriale si show-uri TV.

voyo.png

Pe Voyo.ro vor fi disponibile filme, seriale si show-uri ale momentului, transmisii live ale unor evenimente importante, productii originale ProTV si Acasa, dar si productii ale celor mai mari case de productie internationale.

Tot pe voyo.ro, veti putea vedea si programele canalelor ProTv, imediat dupa difuzarea lor la televizor, dar si productii ProTV si Acasa in exclusivitate si integral, de la emisiuni la episoade din serialele si telenovelele preferate.

!!! Continutul site-ului va fi disponibil atat gratis, cat si contra cost.

Numai bine :pct2: !

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Vor sa zica ca mai mult contracost plus ca nu te lasa sa vezi nimic fara cont fie si moka. Mi se pare aiurea. Ma indoiesc ca va fi coada deoarece romanu nu da bani asa sa se uite pe net contra cost la filme... mai degraba pentru el da un sarci pe torente si apasa butonul download si gata filmu poate si mai calitativ si raman bani si pentru popcorn :))

Posted

Nu, nici macar ca vplay. Cat despre vplay are cateva foarte mari probleme printre care:

1. Daca adaugi episoade si sunt adaugate in colectii nr de vizualizari nu mai este contorzat.

2. Daca ai urcat un video si intre timp a fost urcat acelasi video inaintea ta, dar dupa cum bine stim dureza cateva ore pana sa le aprobe deci n-ai stiut ca a mai fost urcat odata, video-ul tau este sters. Am urcat looney tunes show ultimul episod, am stat cu el vreo 3-4 zile am strans aproape 300 de vizualizari si mi l-au sters si au lasat si adaugat celalalt video la colectie care stransese doar 30-40 de vizualizari dar care a fost aprobat inaintea mea. Pe langa asta am urcat toata colectia Chris Colorado care din care mi-au sters jumate fara nici un motiv. In total 27 de videouri uploadate din care 14 sterse fara motiv. Mai mare prostie ca asta mai greu gasesti.

Posted

Cea mai mare porcarie. Poti sa vezi free doar emisiunile lor obosite, nimic altceva, nici un film bun. E aiurea, se vede ca e facut de Pro :))

Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.

4397.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.