Jump to content

Recommended Posts

Posted

[sTART]

Deci...am mai avut problema cu Blue Screen...(dar doar pentru ca se luase curentu' la Automatic Updates si se puse placa peste placa>.<)...dar acum e diferit.

De exeplmu:

1.Dau click pe iconita Counter Strike de pe Desktop si cum apara Start Screen'u la CS cu New Game etc. poc,Blue Screen si restart.

Acum ceva mai ciudat...

2.Cand intru pe Devil May Cry 3 filmuletu/traileru cum vreti sa'i spuneti care apare de fiecare data cand intri in joc ruleaza bine si frumos, dar cand sa apara meniul poc, Blue Screen si restart.

3.Cand intru in Age Of Empired 3 :The Conquerors Expansion totul imi merge perfect stau si joc fara niciun Warning sau alte chestii.

Acum povestea:

Ieri mi'am "tras" Call Of Duty Black Ops.

Azi sa'l incerc.

Intru eu,chestii pe'acolo...imi arata meniu (nu la multiplayer la normal, campaign) cand sa dau start se blocheaza...Black Screen.

Incerc cu Ctrl+Alt+Del, imi arata "Not Responding".

Dupa sa mai intru odata si Blue Screen, restart.

Nush ce sa mai fac!

I need help!

P.S. Va rog dati explicatii cat mai simple...nu prea le am la componente PC si chestii din astea!

System: Microsoft Windows XP

Professional

Version 2002

Service Pack 2 (SP2)

Computer: Intel® Core2 Duo CPU

E4600 @ 2.40GHz

2.40 GHz, 2.00 GB of RAM

Physical Address Extension

(In caz de va trebuie)

Am nevoie de ajutor urgent!

Orice post este binevenit...mai putin cele de genu "Throw it and forget it".

Multumesc anticipat!

P.S Iconitele se vad rau...au un fel de "crusta" alba in jurul lor!

please help!

[END]

Posted

Inca ceva...acum cand l'am deschis mi'a stat vreo 30 sec imaginea cu welcome dupa imi apare desktopu si "The system has recovered from a serious error" dar chiar daca dau Don't Send imi apare in continuare(trebuie sa dau de vreo 10 ori ca sa dispara)

Posted

Nu cred.. dar incearca. De cat ai instalat windowsul?

Am reformatat acum o luna.

In legatura cu virus scan:

Registry Mechanic mereu gaseste niste registry errors pe care le repar zic io!

Avast nu gaseste nimic nici la "long scan".

Iar cu Norton Security Scan gaseste 4 sau 5 troieni da nu'l am full si nu pot sa dau "repair".

Am facut un update la drivere si Counter Strike'ul imi merge!

Dar un MMORPG cum ar fi Scarlet Legacy nu'mi merge.

Imi cedeaza cumva placa video?

Posted

nu iti cedeaza nimic, este o problema software..

ai incercat sa reinstalezi programele care iti fac probleme?

incearca avira, avg.. unu tre sa stearga troienii aia.

Eu iti recomand kaspersky (are 30 day trial, toate facilitatile)

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Eu am intampinat o problema asemanatoare la PC-ul lui fratimiu. Diferenta era ca la el intra in joc, dar rezista un timp foarte scurt dupa care afisa BSoD sau pur si simplu se restarta. Ieri, ca nu aveam ce face, m-am apucat sa il desfac sa fac curatenie prin el (fiecare componenta data jos si curatata) si sa schimb pasta termoconductoare. Dupa aceasta operatie nu a mai facut figuri si chiar a mers ieri toata ziua in tot felul de jocuri.

De cat timp ai calculatorul? A fost curatat vreodata? Muta placuta de memorie RAM pe celalalt slot si vezi cum se comporta.

Nu ai spus nimic despre placa video... cele de la AMD au ceva probleme cu driverele, asa ca descarca cea mai noua versiune pentru placa ta video

Stiri IT

I'm not scared of dying, i did it before. Do you think you can defeat me? Then, prepare to go to war.

Posted

Curata-ti pc-ul de praf ca asa am facut si eu si nu mi s-a mai restartat de cateva zile de cand l-am curatat. Daca nu stii cum ai aici un tutorial sau mai bine te duci la cineva care se pricepe.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.