Jump to content

Recommended Posts

Posted

System Memory: 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM). Deci frecventa e de 667 MHz, DDR2. Am mers sa ma interesez de RAMI si a zis ca nu are de 667 MHz, dar are de 800MHz. Placa mea de baza suporta si 800MHz dar ma intreb: Daca pun o placuta de 2GB de 800 si una de 667 MHZ oare o sa-mi recunoasca si foloseasca 3GB la frecventa de 667MHZ? Oare ii va folosi pe toti 3 GB la 667MHz daca o placuta de 1 GB are frecventa de 667 si celalta de 2 GB are 800? Vanzatoarea a zis ca ii va recoaste dar oare asa e? De acolo mi-am luat si placa de baza (ASUS P5KPL/1600 soket 775) si sursa si DVDWrieteru si sunt mumit de ele.

Posted

da iti vor recunoaste toti cei 3 DDRam dar vorl ucra pe frecventa de 667 Mhz si nu pe cea de 800 cum ar fi fost bine ! deci cautati inca una de 800 si vindeo pe cea de 667 ! alta solutie nu exista ptr ca asa sunt proiectate placile de baza sa functioneze cand ia frecventa de la rammi lucrand pe cea mai mica ! adica 667 si nu 800!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.