Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am decis sa deschid un topic cu parerile voastre despre acest site. Cu siguranta foarte popular, multi dintre voi il stiti si v-ati facut o idee asupra lui. Deci ce parere aveti? Pro si contra.

Incep eu.

Pro:

Poti gasi foarte multe seriale foarte bine organizate pe categorii, poti alege intre subtitrarile disponibile sa le poti adauga chiar tu daca ai cont.

Contra: (o spun din experienta proprie)

Daca urci video-uri trebuie sa astepti cateva ore buna validarea lor si aparitia lor pe site.

Daca urci un video pe care nu il gasesti, dar intre timp se valideaza acelasi clip inaintea validarii uploadului tau, videoul tau este sters chiar daca al tau are mult mai multe vizionari decat cel pastrat. (spre exemplu am urcat the looney tunes show ultimul episod, am strans in 3-4 zile aproape 300 de vizualizari si mi s-a sters si a fost lasat acelasi video urcat de alt user care avea doar 30-40 de vizuaizari acesta din urma fiind adaugat in colectie. Mai mult, din cele 27 de episoade de desene animate (Chris Colorado si acel episod din The looney tunes show 2011) mi s-au sters fara nici o explicatie 14 dintre ele. Mi se pare absurd.

Si cand un episod este adaugat intr-o colectie, vizualizarile nu se mai contorizeaza.

Voi ce parere aveti? Ce experiente placute/ neplacute ati avut cu acest site care vad ca este in conflict oarecum cu zonait de pe tvr?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.