Jump to content

Recommended Posts

Posted

In decursul zilei de astazi am intampinat o problema in utilizarea memory stick-urilor pe un calculator (cu Windowx XP SP3) pe care-l administrez. Banuiesc ca stiti mesajul ce ne indeamna sa alegem actiunea pe care dorim sa o efectuam dupa introducerea stick-ului in calculator:

memorystickprompttochoo.png

Ei bine, cand introduceam un stick in sistemul precizat anterior, nu mi se mai afisa mesajul de mai sus, in conditiile in care optiunea "Prompt me each time to choose an option" era bifata pentru dispozitivul in cauza:

promptme.png

Am incercat cu mai multe stick-uri crezand ca problema este cauzata de stick-ul pe care il utilizam, insa toate (2) se comportau la fel. Asadar, nu stiu din ce cauza a aparut problema, dar stick-urile nu erau de vina.

!!! In cazul in care va aflati in aceeasi situatie, rezolvarea problemei vine odata cu descarcarea si rularea ulterioara a Autoplay Repair Wizard-ului de la Microsoft, de aici: :link:

P.S: Stiu ca nu este o problema foarte deranjanta, stick-ul putand fi deschis din My Computer/Windows Explorer fara probleme, insa imi place ca toate functiile sa mearga corespunzator.

Numai bine :pct2: !

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.