Jump to content

Recommended Posts

Posted

Chiar crezi ca oamenii o sa apeleze la unu' in pielea goala sa le rezolve problemele ?

=)) da ce aia inbracatii se apeleaza mai bine la iei =))

ieu le dau saitu si isi fac iei ieu decat am pus o prezentare si care nu stie le fac ieu :))

• Upvote 1
  • Downvote 3
Posted

=)) da ce aia inbracatii se apeleaza mai bine la iei =))

ieu le dau saitu si isi fac iei ieu decat am pus o prezentare si care nu stie le fac ieu :))

appropo ai fost tare comic de und ejty?

• Upvote 1
  • Downvote 3
Posted

Iti sugerez sa pui cap-la-cap un portofoliu mai ok...ceea ce am vazut cand am accesat link-ul de mai sus....mi se pare jalnic ca si prezentare.

Probabil ai potential dar nu sti sa"impachetezi" serviciul tau....Mult succes

deci nu ie prezentarea mea ieu am facut la nimereala sa vada lumea cam cear putea face cu site

si promovari le fac la cei care nu stiu

• Upvote 2
  • Downvote 3
Posted

deci nu ie prezentarea mea ieu am facut la nimereala sa vada lumea cam cear putea face cu site

si promovari le fac la cei care nu stiu

In cazul asta nici macar nu ar trebui sa existe topicul tau...daca faci asta la "bascalie" si misto, mai degraba castigi vanzand la o taraba decat sa-ti expui "cunostintele in materie" pe un forum ca acesta...parerea mea proprie si personala...Haida bafta! :D

• Upvote 1
Posted

http://tripwow.tripadvisor.com/tripwow/ta-02ce-813e-4635?lb

deci realizez o prezentare pentru un site un program ceva gratis la cei dupa pagina asta ca drept revansa

;) mici trucuri :party:

va intereseaza uitativa la videoclipul de la adresa de web de sus

Folosind un script pentru a realiza o prezentare video nu este nici pe departe un serviciu "profesional" cum precizezi in tilu. Incearcă un program gen Adobe After Effects dacă vrei să ajugi la realizarea unor servicii video profesionale.

OFF: Cam multe posturi aiurea nu crezi ?

• Upvote 2
Posted

Folosind un script pentru a realiza o prezentare video nu este nici pe departe un serviciu "profesional" cum precizezi in tilu. Incearcă un program gen Adobe After Effects dacă vrei să ajugi la realizarea unor servicii video profesionale.

OFF: Cam multe posturi aiurea nu crezi ?

Sefule deci uni oameni daca au nevoi de o prezentare si nu stiu sa o faca leam dat o mana de ajutor zicand ca le fac ieu gratis dar care stiu o pot face cu site-ul de ie pus

acuma o sa schimb titlul mersi pentru observatie

• Upvote 1
  • Downvote 3
  • 2 weeks later...
Posted

oare???

si nu iti da singur reputatie [-x

• Upvote 1
  • Downvote 1

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.