Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut de ceva vreme daca ma joc orice joc dupa un itmp incepe sa sacadeze adica imi scade fps in jur de 4 si daca nu-mi da crash dupa 10 secunde isi revine, la filme sau cand ascult muzica nu face asa.

Mentionez ca jocurile la care mi-a facut asa au fost cs 1.6 si starcraft la flatout1 nu pare sa aiba probleme...

• Upvote 1
  • Downvote 1

Posted

Deci jocurile mergeau bine inainte?

Reinstaleaza driverele, curata registrii, cauta virusi..

Cel mai probabil o aplicatie iti manca resurse asa ca nu mai ramane loc pentru joc.

Ai putea incerca si sa opresti antivirusul si sa vezi daca si asa iti face faze..

Sau sa opresti orice program care siar putea face update.

Ai instalat ceva programe noi cam prin perioada cand au inceput problemele?

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Jocurile mergeau bine inainte, si chiar e culmea ca flatout care consuma cele mai multe resurse din ele nu face figuri.

Ar putea fi o problema de la net, adica cs 1.6 si starcraft joc online iar flatout il joc sp dar ce sa se intample...paote imi face figuri firewal ? ca la inceput merge bine dupa incepe s-o ia razna iar daca rezista jocul fara sa dea crash in ocntinuare merge bine.Daca ar fi de la firewal ar putea ca doar la 12 minute dupa ce intru in joc sa inceapa el cv. scanare? M-am uitat in setari si n-am vazut nimic ce sa fie suspect...

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

sper ca nai facut oc la piese.. poate cauza instabilitate.

ai facut ce tiam zis? Vad ca nici sa raspunzi la intrebarile puse nu vrei..

daca e de la firewall, oprestel si ai sa vezi.

incearca si o defragmentare a hardului

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Inafara de cele 3 mentionate mai sus n-am alte jocuri.

N-am facut oc totul merge bine, iar alte programe nu tin deschise inafara de cele necesare.Acuma incerc sa opresc firewall iar daca nu merge incerc sa defragmentez hardul.

App sa defragmentez doar partitia cu windowsul sau tot ?

• Upvote 1
Posted

atunci ia niste jocuri ca stai prost cu ele >:P:))

• Upvote 1

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

Ty. gods am dezactivat firewall si n-a mai facut figuri si chiar si dupa ce l-am reactivat a mers uns, chiar nu-mi pot imagina ce avea.

Din moment ce nu ma joc mult pe calculator si alea 3 mi se par cam multe :P

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.