Jump to content

35 members have voted

1. 1. Ce marca de mobil preferati?

• Nokia
      7
    • SonyEricsson
      1
    • LG
      3
    • Alcatel
      0
    • Samsung
      15
    • Motorola
      0
    • Alta ( specifica )
      9

Recommended Posts

Posted (edited)

Samsung,la unele mai noi daca daca nu va prea tine bateria aveti optiunea Modul de economisire al energiei,la mine dupa reset si reconfigurare se descarca bateria destul de rapid,am incercat optiunea si a mers.

Edited by mao

Posted (edited)

ALLVIEW pentru ca e foarte bun si are multe functii pe care alte telefoane nu le au.Se stinge singur cand il folosesti mai mult de 20 de minute, sa nu-ti strici ochii.Cand vorbesti cu cineva se aude un parait continuu ca sa te motiveze sa vorbesti fata-n fata si sa-ti intaresti relatia.

Cei de la ALLVIEW inteleg importanta unui aparat foto, de-aia cand faci poze cu un allview orice sursa de lumina fie ea cat de mica iti orbeste camera.Deci trebuie sa-ti cumperi aparat foto.

Si sa nu uit, nu e bine sa ai prea multe contacte, daca vrei s-o suni pe mama o gasesti greu.De-aia cand ai mai mult de 40 de contacte telefonul incepe sa sacadeze.

Eu zic ca merita, nu e telefonul care-l vrei.E telefonul care-l meriti

Și eu am un P5 Life, nu se aude nici un parait continuu, se aude chiar foarte bine. Vorbesc câte 20 - 30 minute pe zi la telefon, pe skype vorbesc cu orele. Se aude foarte bine.

Am văzut că și review-urile de pe www.emag.ro spuneau asta :-?Dar mie nu mi s-a întâmplat niciodată. Și țin să menționez că am telefonul de vreo 3 luni.

Eu am votat Samsung ;)

Edited by Lucian50
  • 2 weeks later...
Posted

Samsung.. Domina la model/performanta

Zeth. -> Membru PCTroubleshooting Romania

Nelamuriri/Intrebari/Probleme: PM, octavian.zaharia@yahoo.com!

Ma pricep IPB/phpbb3 si AmxModX Cs 1.6

??Enjoy our comunity! «??

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.