Jump to content

Ce Bucurie, Liceele Si Facultatile Au Inceput !

Recommended Posts

Posted

Timpul si vacanta au trecut cu o viteza care nu poate fi masurata, din pacate :(, si, cu 2 saptamani in urma, daca nu ma insel, liceele si-au deschis portile asteptandu-i pe elevii care deja nu mai suportau atata vacanta, asteptand cu nerabdare inceperea scolii.

Ei bine, astazi, 3 octombrie 2011, facultatiile si-au deschis si ele portile, asteptandu-si studentii dornici de afirmare, care si ei la randul lor asteptau cu nerabdare inceperea scolii.

Acestea fiind spuse, de bucurie, va voi lasa in compania lui No No Cat, care se bucura si ea alaturi de noi:

http://www.youtube.com/watch?v=j3H2LTzfukE

P.S: Ce traumatizata pare sa fie :-s.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Da... clasa a 11-a ce pot zice de ea pana acum?

-Pai colegii au ramas aceeiasi adolescenti cu minte de copii de 5 ani (o parte din ei),

-Ne-au schimbat unii profesori, si ne-au pus unii care nu pot stapani "gradinita",

-Sunt la electronica si automatizari tehnica de calcul insa facem cam toate modulele materie de mecanica

-Matematica (Analiza matematica) si Fizica (oscilatorie) sunt criminal de grele.. mult si greu.

In rest totul bine :) La voi cum e? Cum e la Poli Tm (cei care-s acolo) ?

• 2 weeks later...
Posted

Saptamana aceasta am intrat si eu mai bine in materie/an/semestru si, desi se spune ca primul an de facultate este cel mai greu, eu tind sa cred ca nu este chiar asa. Intr-adevar, in primul an mi-a fost putin mai greu cu descifrarea si gasirea salilor in care se desfasurau cursurile/seminarele, de forma 2340 = cladirea nr.2, etajul 3, sala nr. 40.; insa, in anul II spre deosebire de faptul ca acum nu mai am probleme cu salile, cerintele profesorilor diverselor materii au crescut, acum avand de facut cate un proiect cam la fiecare materie in parte, proiecte ce trebuie realizate in echipa de cate 2 sau 4 stundeti, cea mai nasoala regula ce trebuie respectata din punctul meu de vedere, datorita faptului ca sunt formate anumite "bisericute" in care nu pot patrunde, eu ramanand cu pleava (cei neinteresati, cu absente, etc.).

Asadar, din cauza programului destul de obositor (dimineata trebuie sa plec undeva pe la 8, 10 sau 11, urmand ca seara sa ma intorc pe la 9 sau 10); < care cu toate acestea nu cred ca este mai obositor decat cel de la Politehnica >, nu prea am putut fi mai activ pe forum, seara cand ajungeam acasa nemaiputand (tinand cont de programul de a doua zi) face decat sa mananc putin, un dus, si sa ma pregatesc de culcare :(. Sper ca acest lucru nu se va repeta de acum inainte insa... ramane de vazut.

Cu toate acestea, in weekend voi incerca sa recuperez zilele saptamanii in care nu am putut activa.

P.S: In sfarsit, e vineri :-s:

evineri.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.