Jump to content

Recommended Posts

• 7 months later...
Posted

hmm sicner lam vazut,parerea mea este ca este un film reusit dar chiar prea reusit .ar sincer rolul inspectorului aceluia tot nu iam inteles rolul ptr ca nu isi are rostul prea mult.in schimb acele batai intre ei ca Hitmanii si armele si tot ce facea el este f bine regizat exact ca si in jok.

Posted

il cheama Vin Diesel

mda chiar ca iar sta bine in rolu asta de Hitman :D

dabia astept sa apara :D

nu stiu cat de bine i-ar sta lui Vin Diesel in rolul de Hitman...Vin e tip cam maricel, cam prea maricel in comparatie cu Hitman-ul nostru din joc...parerea mea e ca au nimerit de bine actorul pentru acest rol... :-s

despre film...pot sa zic ca mi-a placut tare mult :D

Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.

Posted

dupa parerea mea in postura de Hitman iar fi stat cel mai bine lui Jason Statham pentru ca e asa calm...si arata mult mai bine decat Tim Olyphant si Vin Diesel acestia doi pari prea tineri si nepriceputi pentru un asasin :ninjastar:

" N-am, pleacă ! "

Posted

dupa parerea mea in postura de Hitman iar fi stat cel mai bine lui Jason Statham pentru ca e asa calm...si arata mult mai bine decat Tim Olyphant si Vin Diesel acestia doi pari prea tineri si nepriceputi pentru un asasin  :ninjastar:

Ma...ideea a fost ca actorul sa semene cat mai mult cu personajul din joc, nu cati muschi are, cate tatuaje are, sau ce numar poarta la pantofi...identic cu cel din joc, nu are cum sa fie :-s

Imagine film

Imagine Joc

Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.