Jump to content

Recommended Posts

Posted

salutare...

daca am un laptop care are procesoru mai slab....si ai pun pe el 6gb ddr3 la 1066...si instalez windows 7 pe 64 biti...merge mai bine calcu ( tinand cont ca cel pe 64 foloseste mai mult memoria ram decat procesoru)

deci problema e...e bine sa iau mai multi ram daca am procesoru mai slab...???

multumesc si o zi buna in continuare...!!!

Posted

nu o sa mearga mai repede, toata diferenta e ca o sa poti sa ai mai multe programe deschise deodata, dar compu va merge la fel de incet daca tot ce faci e sa joci un joc.

Sincer nu vad dc tiar trebui mai multi rami.. :-??

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Vorba lui GOD nu te omora sa iti pui prea multi rami.mai bine lasal asa si iati altul nou! procesorul o sa iti lucreze la maxim si rami la jumate,daca pui prea multi rami.Pentru ca si procesorul este vital si el citeste toate informatiile,deacea iti va functiona la maxim,iara rami doar ajuta la transferul de date prin placa de baza.

Posted

de ex, ramii te ajuta sa cari mai multe carti deodata, dar tu(procesorul) poti citi doar X carti..

daca ai prea putini rami, tu termini de citit dar astepti ca ramii sati aduca carti, dar daca ai f multi rami, ei iti aduc cartile degeaba..ca tu nai citit ce tior adus mai demult. asa ca ramii sunt degeaba.

Eu de ex am 2gb rami la un procesor de 2.8-dual core, tot amd. Si nu am simtit inca nevoia de mai multi rami.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

aham..am priceput acu cum sta treaba...dar proceosorul pot sa-l sch..sau o fi incorporat in placa de baza ( nu am mai avut laptop...am lucrat numai cu desktop pana acu..si la ala ai faceam ce vroiam..cu asa nu stiu..nici nu am desfacut unu pana acu...de al meu e in garantie inca...)

Posted

da poate fi inlocuit procesorul ! dar daca ai garantie la el cred caa ai sa pierzi garantia la laptop.inca ceva!vezi ce procesor iti iei ca sa fie compatibil/sa se potriveasca pe placa de baza. deci cand cauti placa de baza pe net cauta sa vezi ce procesoare sunt compatibile cu el.alfel degeaba iei procesor ,daca nu este compatibil cu placa si uite asa .

Posted

deobicei da, marea majoritate a laptopurilor se pot schimba(si cred ca la tine este cazu, desii nu sunt 100% sigur).

Totusi, este o mica parte din laptopuri(din cate stiu eu mai vechi..gen 32bit era) care au procesorul lipit pe placa de baza si nu se poate schimba(cazul laptopului meu).

Intereseazate,cum zicea si paul, pe net :D

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.