narcisu Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 Mi-am achizitionat astazi un wireless TPLink WR941N si am urmatoarea problema la el .... Wireless Network Connection Status - la Speed imi arata maxim 130 Mbps (deci el initial ar trebui sa arate 300 Mbps), numai ca aceasta viteza nu este fixa ... de la 130 ajunge la 100, 117, 67, 52 Mbps si urca iar la 130 Mbps ... care sa fie problema ? precizez ca l-am achizitionat de la eMAG online ... la transfer am prins cel mai mult 5.5Mb/s la un abonament FiberLink 1 // sau problema sa fie ca la Mode e 11 bgn mixed (setarile wireless-ului) si din aceata cauza sa fie respectivele diferente ?
+alex008 Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 nu e chiar pentru modelul tau, dar poate te ajuta cu ceva
narcisu Posted October 14, 2011 Author Report Posted October 14, 2011 nu e chiar pentru modelul tau, dar poate te ajuta cu ceva bun ... aici iti arata cum sa configurezi wireless-ul ... asta am facut-o si eu, dar eu am eventuala problema de mai sus (spun eventuala, deoarece e posibil sa fie normal ceea ce face el) ... in momentul de fata la Speed arata 65 Mbps (el e de 300 Mbps) ...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now