Jump to content

Recommended Posts

Posted

z-file-torrent.pnguTorrent.pngtorrent.png

Am observat ca tot mai mult este amenintata siguranta userilor de trackerele virusate care contin torente virusate sau fake-uri, asa ca am decis sa deschid un topic in care se pot cere si oferi conturi sau invitatii pe trackere de incredere cu continut de calitate si nevirusat. Nu incurajam pirateria (vorbesc in numele forumului pctrobleshooting.ro), dar bine stim cum isi fac rost de filme/jocuri/programe si anume acele trackere.

Asa ca daca aveti de oferit invitatii/conturi de care nu le mai folositi, spune-ti aici si poate cineva va avea nevoie de ajutorul tau. In schimbul acelui cont/invitatie userul va trebui sa fie activ pe forum si sa aibe nr x de posturi cerute de cel care ofera invitatia/contul.

Asa ca, daca sunteti activi, veti fi recompensati.

Reguli:

1.Nu faceti spam sperand ca veti primi invitatii/conturi.

2.Cei care ofera invitatia/contul sa verifice ca regula 1 sa fie respectata.

3. Nimeni nu e obligat sa va ofere invitatia/contul chiar daca el a promis ca o va face in cazul in care sunt respectate conditile impuse.

ex: Ofer cont/invitatie pe trackerul "x" cerinta 50 posturi pe forum.

• Upvote 1

Posted

:) este bun venit acest topic. Crezi ca am destule posturi facute pana acum :) ? ce zici :P:)) ? hy hy hy hy !

Da e bine venit si sper sa avem de castigat invitati ca si eu am nevoie !

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.