Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut cristi! bun venit pe aici.sincer e misto situl,e frumos, simplist si realist parca as fi langa mobila.Nemultumiri : cand selectez o poza nu toate se maresc,unele sunt de dimensiuni mai marii,altele mai miki! Dc? 2:am inteles,daca dau Canapele ajung pe canapea! Dar dau Mobila si tot pe Canapea ajung,ce naibi?Si eu care cautam sa vad mobila de perete ceva ! mai asteptam ca "Produsele Pitago (canapele, mese, tabureti, scaune, usi, parchet) " sa fie expuse in poze cu cateva modele sofisticate si smekere! si nu sa dau pe Mobila si sa ajung iara pe Canapea! in rest totul ma atrage,mai ales culoasrea de fundat,scrisul si cum sunt puse in cadrul sitului restul textelor si imaginilor si meniul plus ca este f bine ca au preturile afisate! Cred ca e prea aproape "Navigare rapida" fata de "Categorii" si trebuia 1-2 cm mai jos ca prea intra in lista de canapele! mai sunt niste cuvinte prea mici scrise sub bara neagra de sus,acel text cu ramura si subramura sunt prea subtiri scrise si prea mici,daca ari putea un pik mai groase si mai mari ptr ca mam uitat eu care nu am probleme cu cititu si ochii si mie greu mai ales ca e translucid scrisul,dar mai ales un om in varsta cu vedere slaba sau ochelarii sigur nu va aprecia acel scris oricat de util sau neutil ar fi. momentan cam atat am avut de comentat vezi si alte pareri si gandestete !

Posted

Neata ! Scz ,eram grabit ptr ca intram la tura de noapte! Ciprian,imi pare rau ca ti am facut botezul asa repede! Trebui sa dau de baut si mancat nu? :)) Ok pai da eu ca om de rand cand ma uit pe un site si observ aceste chestii gandindu-ma cum ar putea privi un posibil client al meu(am contact in domeniul meu cu clienti,mai mult sau mai putin ,dar estetica mereu trebui sa fie ok si mai ales la produsul cel prepar),ca eu,client am pretentii sa vad detaliile produsului cat mai bine. Ptr ca de si nu cunosc sa manevrez sa construiesc un site,si mi se cere parerea ,stiu c-am in mare fatzada cum trebui sa dea bine,deja ridicat pe un schelet si cand vad ansamblat vad mai bine greselile,sau nepotrivirile.Atunci pot da cu parerea si imi pot spune ce imi place si ce nu ! In rest sper sa n-il prezinti cat mai bine lucrat si mai cere-ne parerii ,ca zuntem pe velie sa te ajutam.in rest norok cu situ-l!

Posted

Va tin la curent cu ce fac, zilele astea va fi gata. Oricum este un site de prezentare. Vor ma fi adaugate cateva produse, apoi promovare si optimizare. Cam asta ar fi. Te inteleg cand spui de clienti, eu lucrez cu ei de 10 ani. Si de 7 ani in web development.

Si, daca mai vrei site-uri pentru review, o sa mai vin cu cateva.

Cheers!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.