Jump to content

Recommended Posts

Posted

La mine deocamdata nu a venit nimeni pentru a-mi adresa intrebarile aferente recensamantului. Totusi, am cunostinte care au raspuns la intrebarile considerate atat de ei, cat si de mine foarte stupide.

recensamant2011.png

Despre ce intrebari este vorba ? Nu o sa le insir aici pe toate pentru ca nici eu nu le stiu pe toate, dar iata cateva dintre ele:

• Aveti o casa de X metri patrati. Cate camere si cati metri patrati sunt folositi in scop comercial ?
  • Din ce material e confectionata tamplaria ?
  • Folositi internetul ?
  • Suferiti de vreo boala sau aveti dizabilitati ?
  • Daca nu ati fost acasa cand am venit cu recensamantul, unde ati fost ?
  • Daca sunteti casatorit, in ce an v-ati casatorit ?

Asadar, unde este logica acestor intrebari ? De exemplu, bun, sunt casatorit, de ce ii mai intereseaza si anul ?

Unde sunt vremurile in care erai intrebat: "Cati locuiti aici, unde lucrati si pa". Acum trebuie sa raspunzi la o sumedenie de intrebari fara logica, fara a avea vreo posibilitate de a nu raspunde la ele. Am inteles ca e vorba si de o amenda in cazul in care refuzi sa raspunzi, sau ceva de genul :|.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Si nu uita de 2 din cele mai stupide: CNP-ul si daca aveti closet cu apa :)) Eu unu n-am vrut sa dau CNP-ul dar l-am dat ca maica-mea zicea ca n-are bani de amenzi... si i-am zis respectivei recenzoare ca nu e legal sa ne ceara CNP-ul si a comentat ca nu ea a facut intrebarile. (poate vorbimmai multe cand ajung acasa ca la scoala merge tastatura si pc-urile varza)

Posted

Pe asta cu closetul cu apa, nu o stiam :)). Am o mica nelamurire, daca in momentul in care recenzorul vine la mine la usa, eu, sau altcineva din apartament nu este acasa, sau, nu vrea sa fie acasa (nu ii deschid/deschidem), se intampla ceva ?

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Posted

Daca e cineva acasa trebuie sa ii deschida chiar daca nu sunt ceialalti membrii acasa. Daca nu e acasa nimeni, daca nu gresesc el revine sau daca nu te intalnesti cu el pana la finalul perioadei de recenzare trebuie sa te duci la primarie sa completezi chestionarul. Daca esti acasa sau nu completezi nu raspunzi chestionarului se considera ca refuzi si risti o amenta intre 1500 si 4500 de ron daca nu gresesc.

Posted

Si la mine a fost o tanti draguta..

La mine a fost intrebarea asta cu internetul.. hai ca ar avea o logica, astfel afla si ei daca e fezabil sa introduca plata online la diferite chestii.. poate careva de la putere are o firma, si are nevoie de informatia asta. Nimic nou in Romania..

unde lucrezi..ce scoala ai terminat..cnp..religie..nationalitate..ce dezabilitati ai..daca ai insotitor.. chestii de genu.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Peste ce stire credeti ca am dat astazi ?

Peste aceasta:

Institutul National de Statistica (INS) a anuntat noi reguli pentru recensamnat, astfel din aceasta dimineata institutia va autoriza o noua procedura, a autorecenzarii online.

"Pentru intensificarea ritmului de inregistrare al datelor in vederea finalizarii recenzarii tuturor persoanelor si intregului fond de locuinte pana la data de 31 octombrie, Secretariatul Tehnic Central al Comisiei Centrale pentru Recensamantul Populatiei si al Locuintelor 2011 recomanda persoanelor care locuiesc in Municipiul Bucuresti si care nu au putut fi contactate de recenzor sa opteze pentru metoda autorecenzarii", spune INS intr-o declaratie de presa.

Astazi INS va sustine si o conferinta de presa pentru a oferi mai multe detalii despre recensamantul online.

via PresaOnline

Ei bine, se pare ca persoanele care opteaza pentru metoda autorecenzarii trebuie sa trimita un mail la primaria sectorului in care locuiesc si sa anunte ca se vor autorecenza.

Deasemenea, cine nu a fost gasit de recenzor si doreste sa completeze online datele trebuie sa acceseze pagina http://www.recensamantromania.ro, iar de la sectiunea "instrumentar" se vor descarca cele opt chestionare de recensamant.

Dupa ce au fost completate formularele, exista mai multe variante de transmitere a datelor: prin posta, scanate si trimise pe mail sau pot fi duse la primaria de sector.

Foarte tare, nu :)) ?

Cum pot sustine forumul?
--------------------

• 7 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.