gaby Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 Cred ca ati auzit cu totii de hypermarket Carrefour. Ei bine, poate stiti si ca numele acestui magazin inseamna intersectie in limba franceza. Ei bine, ati observat vreodata mesajul din logo ? Logo-ul simbolizeaza acest cuvant prin intermediul a doua sageti opuse; iar daca va uitati mai atent veti vedea ca spatiul alb dintre sageti formeaza litera "C". Ati observat-o ? Stiati de ea ? 2 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+alex008 Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 si ce vrei sa insinuezi cu asta? Indeparteaza-te de Carrefour?
gaby Posted November 2, 2011 Author Report Posted November 2, 2011 Nu, ideea e ca stiu de mult timp sigla magazinului, dar niciodata nu am observat C-ul din sigla pana ieri, si intrebam daca tu/voi stiati de el . Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Hell_Spawn Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 Cred ca esti putin paranoic . E doar un semn... o.O
gaby Posted November 5, 2011 Author Report Posted November 5, 2011 Haha, asa spuneam si eu inainte de a-l vedea. Nu, nu este doar un semn, in logo este folosita tehnica spatiului negativ pentru a forma litera C: Cum e ? Tot paranoia ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
gaby Posted November 5, 2011 Author Report Posted November 5, 2011 Haha, orgolios esti . Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+GodsOtherHand Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 E un "C" ... love is a verb Love is a doing word
gaby Posted November 6, 2011 Author Report Posted November 6, 2011 Merci, mi s-a mai spus . Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Moderators Dan O. Posted June 11, 2012 Moderators Report Posted June 11, 2012 Nu-i nici un mesaj ascuns. E chiar vizibil. De cand s-a deschis in Brasov si am vazut logo-ul era vizibil din toate directiile. Asta a fost si intentia lor. Exista si alte mesaje subliminale la alte marci, si nu numai in numele brandului. Am postat pe undeva cred un filmulet.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now