Jump to content

Recommended Posts

Posted

Fac schimb de link-uri cu nisa de desene animate sau seriale online, filme animate cu site-ul Desene.biz.

Cine e interesat poate sa adauge codul pe site-ul lui si sa-mi lase confirmare aici :)

<a href="http://desene.biz/" title="Desene Animate" alt="Desene Animate" target="_blank">Desene Animate</a>

Numai bine,

Raoul

Voucher PC Garage: DSSRZSF8 - pentru a primi 1% reducere din comanda.

Posted

Fara suparare dar din punctul meu de vedere inainte sa faci schimb de linkuri cu alte site-uri si de a incerca sa pacalesti motorul de cautare cu linkuri ascunse aub text, sa ai ceva continut pe site si cat de cat un design mai putin obsitor pe site(bannerul). Succes!

Posted

Totusi, e un site de desene, site-ul tre sa fie "viu", nu doar simplu alb si negru. (daca te referi la header, nu e banner, e facut din CSS3)

Tu esti primu care zice asta, si la cursu de web-design unde particip, le-am aratat site-u, au zis ca e frumos si ca n-au nimic de obiectat.

Ieri am dat drumu la site, continutu' normal ca va aparea incetu, cu incetu'.

E ceva logic, doar nu fac reclama la site, si sa nu am desene.

Posted

Include si Photoshop, dar ala e spre sfarsitu cursului.

E mai mult HTML + CSS, DreamWeaver, si spre sfarsit cum, sa codam layere in Photoshop.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.