Jump to content

Recommended Posts

Posted

de cateva zile imi tot baraie urat compu,si cred ca e de la sursa,l-am si curatat si tot degeaba...daca vreau sa imi pun alta sursa trebuie sa tin cont de ceva si care ar fi lucrurile alea?

Posted

Pai daca zici ca e de la sursa poate paletele alea sau cum s-or numi care se invart nu mai sunt in positia care trebuie sai se lovesc de ceva de care nu ar trebui, astfel produc acel zgomot deranjant... cred ca daca le-ai schimba sau ai bune o alta sursa s-ar rezolva problema.

Nu, din cate stiu eu nu prea ai cine stie ce criterii. Bineinteles ca daca ai un calculator foarte bun iti o sursa de la 200 ron in sus care are tot felul de protectii, dar daca ai un calclator obisnuit sa zic asa, poti lua una clasica care e vreo 60 de lei cred.

Posted

Pai conteaza desigur ca da, dar deobicei sunt de 450 de watti sursele clasice ceea ce e suficient atata timp cat nu ai vreo placa video avion sau alte piese ulta moderne mari consumatoare de curent... daca nu gresesc un pc nu consuma in mod normal mai mult de 300-350 wati de watti adica se cam pierd... sursele astea mai scumpe si moderne au daca nu gresesc ceva piese care le face sa consume doar cat ai nevoie... dar asa numitele tigai pe care le avem toata lumea si acre vin odata cu carcasa sunt potrivite pt un pc normal.

Uite aici surse cat cuprinde. Din punctul me de vedere sunt bune si "tigaile noastre ce de toate zilele" daca n-ai bani sunt foarte bune/

uite aici pe :link: -ul asta un tutorial

Nu va speriati de ce zice tipul ala in ghid, nu zice prostii, dar din punctul meu de vedere exagereaza putin... tot timpul face ghiduri cu componente de calitate dar foarte scumpe...

Oricum, sa-si dea cu parerea si cineva mai experimentat....

el face deobicei ghiduri foarte bune, dar scumpe... spre exemplu un sistem bun pe 2.6 GHZ cei drept ultima generatie pe Intel il scoate la 1000-1200 lei... daca te duci la cineva sa-ti faca pc-ul iti va pune in 1000 ron un intel pedtium dual core de 3 Ghz... ceva mai vechi dar mai bun ca si viteaza cel putin.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.