Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare ! Am si eu cateva intrebari:

1) Exista programe speciale ptr Windows 7?Sau Programele de orice fel si Jocurile sunt facute sa functioneze pe orice Sistem de Operare?

2) Exista o lista de programe pentru Windows 7? De ce sunt in partitia "C" 2 foldere : Program files/Program files (x86) si majoritatea se instaleaza pe (x86)?

Acuma detin un sistem nou care functioneaza pe Windows 7 si am aceste nedumeriri,vreau sa stiu ce pot face sa functioneze normal dar si programele sa le intalez normal de indata ce am Windows 7 pe x64 si asa ar trebui sa mi se instaleze toate programele si jokurile.

Multumesc.

Posted

ai program files x86 si program files pentru ca :

in program files se instaleaza programele facute pentru x64

in program files(x86) se instaleaza programele facute pentru 32 de biti(de ex cele pt windows xp.

F rar gasesti un program/joc care merge pe xp si nu merge pe 7.. in general ar trebui sa mearga totul ce mergea si pe xp(in cel mai rau caz, click dreapta si compatibility mode ).

Programele facute pentru x64 sunt recomandate daca au un sistem de operare x64, dar stai linistit, si celelalte vor merge la fel de bine.

Singurul lucru unde tre sa fi atent e la drivere, tre sa alegi sa fie pt x64, dar in general toate firmele au drivere, deci nui o problema

app, unele drivere sunt deja in windows7 (drivere generice), deci nu va trebu sa instalezi drivere pt chiar toate componentele, cum faceai la xp.

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Posted

pentru ca jocurile sunt facute pt 32biti, asa ca le baga in folderu ala.

Pe tine nu te afecteaza cu nimic in ce folder le pune el, e doar un fel de eticheta sa stie el cum trateaza programele

Nu e o "lista", efectiv scrie X64 sau X86 pe program daca exista alegerea.. daca nu, e probabil pt x86

love is a verb
Love is a doing word

Posted

multumesc mult pentru raspunsuri God,si ma bucur ca si alti care nu cunosc si care au aceleasi intrebarii care le am avut eu,deja vor gasi raspunsul .

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.