Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna prieteni!Dupa cum va spuneam m-am lansat si pe filelist...Asa ca acum apelez din nou la experienta voastra. Am vrut sa pun un torrent pe filelist dar m-am lovit de doua probleme mari:

1.Nu stiu cum sa fac un torrent din fisierul(folderul) pe care vreau sa il upload-ez si

2.Cand am intrat in sectiunea ,,Upload" iata ce mi-a aparut(aici)

Va rog HELP ME!

Posted

1- iti trebui viteza.2- trebui sa stai mereu deschis cu pc-ul.3- numai cei care au grad de pa power user in sus si viteza buna sunt alesi ca uploaderi. Dar toate aceste detali difera de la traker la traker.

Posted

Uite aici ce trebuie sa indeplinesti.

Uploader Application Form

1.Precizaţi sursele externe.

Link-urile prin care vă putem verifica sunt obligatorii.

2.Prezentati 2 link-uri directe ,link-uri rezultate din 2 speed test-uri ,unul facut pe Bucureşti,iar celelalt pe New York sau dovezi seedbox!

3.Experienţă(unde?):

Da [ ] Nu[ ]

4.Motivul pentru care merit să fiu promovat?

5.Ştiu cum se creează un torent.

Da [ ] Nu[ ]

6.Sunt conştient de faptul că trebuie sa stau la seed pâna exista cel puţin alţi 5 seederi.

Da [ ] Nu[ ]

7.Am cel puțin 4 săptămâni vechime pe tracker .

Da [ ] Nu[ ]

8.Momentan sunt uploader pe urmatoarele trackere:

9.Raspunde la urmatoarele intrebari:

a.) Ce iti propui sa uploadezi? ( Ce materiale, in ce categorie, scene / nonscene?)

b.) Ce pretime vor avea torrentele urcate de tine? (In medie)

c.) Ce reprezinta:

pretime

Scene

Non-Scene

0-day

Top-Sites?

Fiecare in parte. Incercati sa evitati raspunsuri de genul: Voi urca orice, voi avea un pretime cat mai mic.

NOTE:

• Cererile incomplete nu vor fi luate în considerare!

• Nu vă deranjaţi să enumeraţi conturile de pe trackerele româneşti.

• Sa nu faceti parte din staff-ul unui tracker romanesc/intern.

• Sa aveti minim 4-5 surse mentionate mai sus.

• Toate cererile sunt analizate cu atenţie.

• Userii care trimit cereri false vor fi sancţionaţi.

• Nu trimiteti PM-uri in care sa intrebati daca sunteti sau nu promovati, veti primi raspunsul asteptat, intr-un final.

• Nu trimiteti mai multe PM-uri, unul singur este suficient.

• Ganditi-va de 5 ori inainte de a trimite aplicatia pentru ca pot aparea surprize oarecum neplacute - warn/disable.

• Rugam seriozitate!

• Uploaderii sau persoanele care ocupă diverse funcții în alte staffuri de pe alte trackere, cereți demote acolo, apoi faceti cererea aici.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.