Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut , am si eu o problema mare mare . Ma aflu in Anglia de ceva vreme si am imprumutat un calculator placa de baza fiind GeForce 6100sm-m , procesor 64x2 dual core 4800+ , datorita faptului ca s-au umflat anumite piese de pe placa de baza , se stinge mereu atunci cand vreau sa intru in vre-un sistem de operare cum ar fi xp / ubuntu si intru in safe mode , am inteles ca in safe mode , nu merge sa ai sunet de pe placa de baza , decat daca ai anumite casti prin USB . Ieri am gasit pe strada , 3 calculatoare , dintre care 2 din ele sunt identice cu acesta , ma refer la placa de baza , ba chiar sunt noi , unu din el are si el la randul lui umflate piesele acelea rotunde , nu stiu sigur cum se numesc ... dar cealalta placa de baza este perfecta ... ba chiar avea si un procesor 64x2 dual core 2.11 ... l-am facut ,i-am bagat memorie , hard , si am constat ca are aceeasi problema , poate puteti sa ma ajutati sa mi spuneti de ce nu merge in xp ... acum sunt pe safe mode ...

multumesc frumos , florian gheorghe

Posted

I-ai instalat un Windows nou?Piesele se umfla din anumite probleme:gen sunt imbatranite,si ceva legat de sursa cand se arde ceva pe placa de baza. Dar oricum sunt in stare terminala,deci placa de baza n-ar mai fi asa buna.Poate hardiscu sau windowsul instalat are probleme si deacea nu merge prea bine ,decat daca intri in save mode.vezi ca pc-ul se mai stinge cand intre coolerul(ventilatorul de racire) si procesor nu exista pasta,sau este pasta intarita si trebui schimbata si atunci procesorul ne fiind bine racit ajung la caldura cratica si se inchide singur,ca sa nu se arda. Ai putina rabdare ca pana diseara iti vor raspunde si prieteni mei la problema ta.

Posted

I-ai instalat un Windows nou?Piesele se umfla din anumite probleme:gen sunt imbatranite,si ceva legat de sursa cand se arde ceva pe placa de baza. Dar oricum sunt in stare terminala,deci placa de baza n-ar mai fi asa buna.Poate hardiscu sau windowsul instalat are probleme si deacea nu merge prea bine ,decat daca intri in save mode.vezi ca pc-ul se mai stinge cand intre coolerul(ventilatorul de racire) si procesor nu exista pasta,sau este pasta intarita si trebui schimbata si atunci procesorul ne fiind bine racit ajung la caldura cratica si se inchide singur,ca sa nu se arda. Ai putina rabdare ca pana diseara iti vor raspunde si prieteni mei la problema ta.

Bun , asta poate la cel vechi , dar eu cu mana mea am pus pasta pe noul procesor si tot ce pot sa scot din el , este 1.5 si merge parca ar fi 486 .... astept foarte mult sa intre in Google Chrome , My computer , etc . , pana la urma am reusit sa intru in windows , dar de ce merge asa greu ? de ce nu merge cu procesorul dat macar la jumatate pe windows ? pe save mode cand dau proprietati la my comp , imi spune ca este de 2.11 dual core 64 x2 4000+. Reinstalez windowsul dar Astept parerile voastre . multumesc florian gheorghe

Posted

Am incercat sa bag si windows 7 si vista , iar cand am dat acceptul la instalare , exact dupa ce am formatat C-ul, crezand ca merge , dar nu a mers , tot cu win xp merge , este slab slab , dar acum na , se misca mai repede putin . procesorul in save mode imi spune clar ca este de 2.11 , dar in win xp cu setarile din bios cu care merge dar procesorul de 1.00 g ....

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.