Jump to content

Recommended Posts

Posted

Va salut! Daca am gresit topicul iertati-ma , dar sunt un novice al calculatoarelor. am o problema si sper sa ma ajutati si pe mine . Am un laptop Sony ,si in timp ce scriam un mesaj mi-a aparut un mesaj ( USB DEVICE NOT RECOGNIZED) , mouse-ul nu mai functioneaza , iconurile de pe desktop mi-au disparut , a trebuit sa restartez laptopul de cateva ori si bineinteles ca dupa ce imi apare interfata cu windows , la cateva secunde imi apare mesajul din nou , care dispare dupa cateva secunde iar dupa ceva timp imi apare din nou ( ca un avertisment ). Nu stiu ce este in neregula si ce trebuie sa fac . Va rog sa ma ajutati , daca se poate . Multumesc !

Posted

salut. la Device Manager>>Universal Serial Bus Controllers>>USB Root Hub>>Power Management, incearca sa debifezi tot: "allow the computer to turn off this device to save power".

ptr vista, gasesti device manager in control panel, ptr XP: in control panel>>system>>hardware>>device manager. alta idee nu am :(

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.