Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cum as putea sa-mi protejez dedicatul de atacurile ddos si alte minuni?

Folosesc ca sistem de operare Debian ! Tin pe el servere jocuri, minecraft , cs si samp !

Le coordonez toate cu gamecp; problema cu atacurile nu reusesc sa o stapanesc, ceva ajutor ? :)

Tin sa precisez ca sunt 0 in linux iar dedicatul nu este luat "sa ma dau drept firma de hosting si sa-mi caut clienti", este luat pentru comunitatea mea.

Astept ceva ajutor, multumesc anticipat.

Posted

Da, updatu la zi e cel mai important.

Debian testing sau debian stable?

Oricum, ai incercat sa postezi pe forumul celor de la debian? Sunt destul de saritori baietii..

http://www.debian-administration.org/articles/623 citeste, poate te ajuta.

http://www.debian-tutorials.com/tag/ddos

App, ai grija cu apache ala, acu ceva timp am citit ca ultima varianta ar fi avut multe probleme.. Debian fiind foarte conservativ de felu sau, nush daca o apucat sa sara la varianta "reparata", si va trebui sa instalezi tu varianta noua.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

cat ai platit? >.<

Ok, pai comanda de update a intregului sistem este

sudo apt-get update && sudo apt-get dist-upgrade

comanda aia va upgrada absolut toate partile ale sistemului.

sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade

asta va face un update doar la partile care nu sunt critice.

Diferenta este ca prima comanda, facand update si la kernel si etc, se poate sa faca sistemu d operare sa nu mai mearga, in cazu in care, de exemplu, in noul kernel lipseste un driver, sau io mai stiu ce.. cea de-a 2a e mai sigura, insa nu face update la tot, si poate lasa unele portite deschise.. depinde ce alegi tu(daca ai un comp relativ nou, eu zic sa mergi pe prima varianta.. daca ai unu vechi, cu drivere ce nu se mai gasesc asa usor, at a 2a..).

ai citit al 2lea link?

Da, era sa uit. comenzile alea le scrii in Terminal (cautal in meniu.. tre sa fie undeva la vedere).

app, comanda "sudo" inseamna ca vei rula ca si administrator acea comanda, deci iti va cere parola (nuti va aparea nimic in timp ce scrii parola, asa ca ai grija. enter cand ai terminat).

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Serverul dedicat nu cred ca este vechi, adica, nu stiu sincer.

Are un procesor Xenon Quad Core. [16gb ram :D]

as zice ca e destul de nou..

mergi pe prima comanda, e mai sigura :)

app, text-mode sau ai si interfata grafica instalata pe acel debian?

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.