Jump to content

Recommended Posts

Posted

Doresc sa cumpar siteuri web cu trafic, nu ma intereseaza siteuri cu 1 3.. 10 vizitatori pe zi si nici domenii

goale indiferent cat de bune sunt acestea sau cat de SEO sau mai stiu eu ce calitati au.

Sunt dispus sa ofer pret corect in functie de site si plata sa o fac prin escrow sau prin paypal/transfer

bancar/moneybookers.

Cei cu siteuri warez sau cu download filme/mp3, filme online sau alte nise indoielnice in privinta legalitatii

rog sa se abtina de la a posta (aici nu intra siteurile care doar prezinta filmele fara a oferi posibilitatea

de a le vizualiza).

Ofertele le primesc pe mail la xk6adm@yahoo.com, id de messenger: xk6adm

Buget informativ este de aproximativ 1000 euro dar poate creste sau scadea in functie de oferte.

• 7 months later...

Posted

Doresc sa cumpar siteuri web cu trafic, nu ma intereseaza siteuri cu 1 3.. 10 vizitatori pe zi si nici domenii

goale indiferent cat de bune sunt acestea sau cat de SEO sau mai stiu eu ce calitati au.

Sunt dispus sa ofer pret corect in functie de site si plata sa o fac prin escrow sau prin paypal/transfer

bancar/moneybookers.

Cei cu siteuri warez sau cu download filme/mp3, filme online sau alte nise indoielnice in privinta legalitatii

rog sa se abtina de la a posta (aici nu intra siteurile care doar prezinta filmele fara a oferi posibilitatea

de a le vizualiza).

Ofertele le primesc pe mail la xk6adm@yahoo.com, id de messenger: xk6adm

Buget informativ este de aproximativ 1000 euro dar poate creste sau scadea in functie de oferte.

Iti dau site-ul asta---->400euro

Si iti schimbi tu ce vrei in el!!?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.