sugubeata Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 salut.am probleme cu instalarea unui sistem de operare xp.bag discul ajung la partitionare hdd o fac,formates ntfs incepe copierea listei pt instalare,o copiaza apoi spune ca se restarteaza in 10 secunde,o face,apare logoul cu microsoft xp si in 2-3 secunde sistemul se opreste.mentionez ca am schimbat hdd,memoria ram,dvdwriterul.mentionez ca placa de baza este asrock procesor sempron 3000+.am incercat mai multe discuri xp totul duce la acelasi rezultat.
+GodsOtherHand Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 are rost sati te rog sa incerci cu un liveCD de linux? www.linuxmint.com try it please. te rog. mult mult d tot. inceark sa vezi dak poti instala acel linux(dak tot nai sistem d operare...). e foarte usor,iti zice pe ecran ce tre sa faci dak nu merge, downlodeaza UBCD si fa teste la toate componentele. 3 love is a verb Love is a doing word
+alex008 Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 avand in vedere ca ai schimbat ceva componente te-ai gandit si sa incerci alt cd cu windows? ma refer la necitirea completa a postului
+GodsOtherHand Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 citez: .am incercat mai multe discuri xp totul duce la acelasi rezultat. banuiesc k se refera la isouri diferite... love is a verb Love is a doing word
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now