Jump to content

Recommended Posts

Posted

Asus Eee Pad Slider, o tabletă bună si inovativă, cu tastatură fixă.

Configuraţia este bazată pe platforma Nvidia Tegra 2.

slider_3886.jpg

Specificaţiile tehnice sunt comune cu cele întâlnite la majoritatea tabletelor existente pe piaţă din generaţia Tegra 2. Eee Pad Slider vine echipată cu platforma Nvidia Tegra 2, procesor la 1 GHz, ecran capacitive Multi-Touch IPS de 10.1 inch, 1 GB memorie RAM DDR2, memorie flash de 32GB şi sistemul de operare Android 3.0 Honeycomb (există posibilitatea de upgrade la Android 3.2 şi să sperăm la Android 4.0).

Puncte forte Asus Eee Pad Slider:

+ Ecranul este unul dintre cele mai bune pe care le-am întâlnit;

+ Tastatura s-a dovedit extrem de utilă şi nu trebuie să-i mai duceţi grija. Este mereu sub ecran atunci când aveţi nevoie;

+ Conectivitate;

+ Husa dintr-un material rezistent, de dimensiunea tabletei;

+ Performanţe bune în aplicaţii de tip office, multimedia şi gaming (pentru Android).

Puncte slabe Asus Eee Pad Slider:

- Portabilitate scăzută – 960g

- Tastatura uşor înghesuită şi fără touchpad;

- Autonomia bateriei de până la 8 ore;

- Fără 3G.

• Upvote 1

Posted

Cei drept, aici e vorba de obisnuinta.. eu personal nu sunt obisnuit deloc cu touchpad(n-am avut), insa ador "sfarcu" ala de la IBM :D

Imi place faptul ca pare bine echilibrata (cel putin cat mam jucat cu un model asemanator)

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.