Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare! Sunt nou pe aici sper ca am postat unde trebuie, daca nu, imi cer scuze!

De curand am observat ca laptop-u imi merge cam greu si am zis sa-mi reinstelez sistemu de operare. Am introdus dvd-u cu windows 7 si mi-l arata gol, desi era inregistrat. Am zis sa fac altu, poate s-a stricat/zgariat. Am facut altu`, insa, din nou, aceeasi problema, dvd-u imi aparea ca fiind gol. Si tot asa, am stricat vreo 3 dvd-uri. Care e problema si ce e de facut? (Nici cd-u cu windows xsp nu merge)

Mai am de mentionat faptul ca atunci cand introduc un alt cd/dvd care nu e bootabil, merge!

Ce se intampla?

Ce e de facut ?

Posted

Am incercat acuma, tot nu merge. Inainte imi aparea doar liniuta aia alba pe fundalu` negru iar acuma cand bag cd-u inainte imi apare liniuta alba si apoi zice "Reboot and select proper boot device or Insert Boot Media in selected boot Device and press a key" . Precizez ca am selectat inainte ca sa booteze de pe cd.

Posted

In BIOS la , primul dispozitiv (First Boot Device) este CD-Rom/DVD-Rom, da ?

Incearca sa scoti de tot bootarea de pe HDD, lasa doar bootarea de pe CD daca ai posibilitatea.

HDD-ul este SATA ?

Daca da, asigura-te (tot din BIOS) ca este setat pe IDE si nu pe Raid.

Vezi si: Recordable CD or DVD that contains data appears blank in Windows XP

Incearca si Reset Bios to Default Settings, pune First Boot Device pe CD/DVD, si vezi daca merge...

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.