Jump to content

Recommended Posts

Posted

Se dă un junghi de server Fujitsu-Siemens D-1107A cu un Intel Pentium III la 850MHz, RAM 3 x 256MB PC133, HDD 4 x 9,2GB SCSI conectate la placa de bază printr-un controler PCI, o placă video GeForce2 MX(440) 64bit 32MB AGP, o placă de sunet Creative Sound Blaster şi un DVD-RW.

Am instalat pe primul HDD WinXP Profesional SP3.

Nu-mi dau seama ce trebuie să-i mai fac să meargă fluent filmele pe DVD, fie că vorbim de DVD-urile introduse în unitatea optică, fie că e vorba de un film aflat pe un alt hard din cele 3 rămase.

M-am gandit ca poate procesorul nu duce asa ceva, dar m-am uitat intr-o revista CHIP din 2000 si am vazut ca unitatile DVD de-atunci se testau cu P3 la 800 si cu RAM 256MB, deci teoretic n-ar trebui sa fie probleme.

M-am uitat prin BIOS-ul respectiv dar n-am gasit (sau poate nu am stiut eu unde sa caut) ceva care ar putea imbunatati situatia.

Care ar putea fi cauza şi cum s-ar putea rezolva problema (în afară de cumpărarea altui sistem)?

PS Nu mă înjuraţi că vorbesc de o astfel de vechitură. Printre picături mai fac şi eu câte-o faptă bună pentru unii de la mine de la ţară.

Posted

la ce te referi tu prin filme DVD? 720p? 1080p ?

Daca da, atunci problema este placa video care pur si simplu nu duce asa ceva.

poate se testau, dar si placa video(precum si calitatea filmului de pe acel DVD) conteaza in cazul asta :P

Acel sistem il folosesti pentru a viziona filme doar? sau ce intentionezi sa faci cu el?

(app, ai incercat cu drivere video mai vechi?)

P.S. daca le ai cu compurile si vrei sa il folosesti pentru browsing si pierdut vremea pe el, arunca un PuppyLinux pe el (un Linux facut special sa fie usor de folosit, si sa mearga pe calculatoare vechi, chiar mai vechi decat al tau).

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.