Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare tuturor, revin cu niste mici probleme la placa video.

Am o placa video Nvidia GeForce FX5200.Si din cate am observat cel mai nou driver nu se instaleaza adica nu are nici un efect instalarea asa ca de obicei folosesc un driver mai vechi ca si 93.71 sau 163.75 169.21 .Placa video are driver si dupa instalarea windows-ului dar are niste probleme...adica anumite lucruri se vad cu parti lipsa:) .Problema ar fi ca de curand am schimbat HDD fiindca batranul meu incepuse sa mai aiba cate un bad...era si micut si am facut rost de unul de 200 GB (fostul era de 40 GB) acum problema mea e urmatoarea acum doua zile imi venise un chef de NFS Carbon...il descarc instalez toate frumoase...dar surpriza filmuletele din el se vedeau in poze...la 20-40 de secunde una cu intrerupere....etc...jocul mergea bine adica am jucat un quic de test si nu aveam probleme.O alta problema ar fi ca uneori imaginea ramane in urma...mai ales daca mai instalez/dezarhivez ceva...lucru care inainte nu mi se intampla:) aveti vreo idee de rezolvare?

Posted

waw, ruleaza jocu pe compu ala? nush dc aveam impresia ca e destul de flamand..

Pai.. la un procesor de 1.7Ghz, (cati rami? 512 banuiesc,nu?), e si normal sa ruleze destul de greu..

Defragmenteaza windowsu, ia un utilitar care sa iti faca curat prin registrii (nush ce sa iti recomand..), check disk for errors, etc.

Pe scurt, mentenanta!

Nu uita, un windows il reinstalezi cam de 2 ori pe an :P

love is a verb
Love is a doing word

Posted

dupa cum spuneam...jocul merge fluent pe minimum:) dar e problema la "clipuri" si e ideea ca mai demult nu facea asta...windows-ul e instalat de cam...o saptamana si ceva..

• 1 month later...
Posted

O Parere Personala :

1. Din cate imi dau seama , tu i probleme cu renederingul la placa video ....

Iti sugerez sa descarci ultimul driver pentru placa video si se folosesti " Mobility Modder " pentru a o instala cu succes .

2. Hdd-ul nu are nici o legatura cu problema ta ....

3. Verifica si partea de sistem ( racire,temperatura CPU si placa Video ) cu everest sau aida . Le poti descarca de aici My link

"Portability is for people who cannot write new programs".

Call : 0751493950

Web : http://www.infocomputers.ro

• 4 weeks later...
Posted

El are placa video de la nvidia si din cate am vazut mobility moder este pentru ati.Caulculatorul tau este destul de slab, descarca driver scaner si vezi ce hardware are nevoie de update.Scaneaza calculatorul de virusi si da-ne niste info despre hard si placa de baza, poate sunt probleme de compatibilitate sau paote hardul este de proasta calitate.

• 4 weeks later...
Posted

Deci o problem paote si si ca ai tu driverele mai vechi , uite : nVIdia Driver Detect , intra cu Internet explorer , cu link-ul de la mine si o sa iti detecteze driverele . Le instalezi si daca nu iti mai face asa imi dai un +1 :-)) , glumesc doar daca vrei tu sa imi dai

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.