Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am zis sa-mi cumpar o camera foto care si filmeaza. M-a atras Aparat foto digital Samsung ST65, 14.2MP, Negru, am fost foarte aproape sa o cumpar dar cei de la altshop.ro mi-au tras oarecum clapa, fiindca aproximativ la 1/2 ora -45minute dupa ce mi s-a confirmat ca mai au pe stoc am facut comada care mi s-a anulat pe motiv ca nu o mai aveau pe stoc de o ora.

Ce im recomandati in gama de pret 0-300/350 ron ideea ar fi sa nu depaseasca 350 cu husa+card de memorie (8GB preferabil). Vreau sa fie asemanatoare cu Samsung ST65 sau mai buna daca se poate in gamaa de pret mentionata.

Posted

aia tot la capitolu megapixeli paremise ca se incadreaza. Cauta reviewuri pentru ca dupa 720p nu prea mai ai ai castig mult la calitate (decat daca ai televozor/monitor de 1 metru). Cauta sa faca clar.. Eu de exemplu am o camera foto Sony de 7.2 MegaPixeli (fullHD 1080 ) si camera foto de la telefonu unui prieten deal meu (cred ca 5MP) face poze mai clare..

love is a verb
Love is a doing word

Posted

eu nu-s la capitolul 10-15 mega pixeli.. sunt la capitolul buget in 300-350 lei poate depasi usor.

Recomandati-mi una buna atunci va rog.

Pana acum sincer nam mai avut vreuna deci nu pot zice am vreun habar si pretentii foarte mari si ar mai fi 2 chestii care ma intereseaza filmare hd(720p) si sa pot sa o pun e birou sa filmez ff bine fara sa o tin neaparat in mana

sau de asta de ziceti?

Aparat foto digital Nikon COOLPIX L25, 10MP, Black

http://www.emag.ro/aparate-foto-compacte/aparat-foto-digital-nikon-coolpix-l25-10mp-black--pVMA991E1

Spuneti repede va rog daca e vreunul la oferta si ff bun la banii mei si il pierd ma zgarii pe ochi

Posted

Eu zic ca e ok din ce am citit pe la specificatii, si punanad in balanta necesitatile specificate de tine. Mai mult decat atat, ai ocazia sa o iei mai ieftin datorita Crazy Days, de la 400 de lei la 320.

Acum, repet, nu sunt profesionist si nici nu am experienta prea mare cu camerele digitale, deci, nu o lua ca pe o parere spusa de un expert.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted (edited)

am gasit un tutorial video :link:.

Pana la urma se pare ca are un senzor ok :) Din ce am inteles din tutorialul asta, cu cat mai mare cu atat mai bine deoarece fata de pe un senzor mai mic, pixelii sunt mai mari=> deci o luminare mai buna a pixelor, o imagine mai clara.

+ fata de cele cu acumulator lilon sau cum s-or numi cele care au telefoanele mobile bateriile clasice sunt mai bune ca sunt mai usor de schimbat fata de acumulatorul clasic.

Sper sa fac totusi o afacere buna.

later edit:

the inability to zoom and refocus while recording

ma mai gandesc in cazul asta

Edited by alex008
  • 2 weeks later...
Posted

Am zis sa-mi cumpar o camera foto care si filmeaza. M-a atras Aparat foto digital Samsung ST65, 14.2MP, Negru, am fost foarte aproape sa o cumpar dar cei de la altshop.ro mi-au tras oarecum clapa, fiindca aproximativ la 1/2 ora -45minute dupa ce mi s-a confirmat ca mai au pe stoc am facut comada care mi s-a anulat pe motiv ca nu o mai aveau pe stoc de o ora.

Ce im recomandati in gama de pret 0-300/350 ron ideea ar fi sa nu depaseasca 350 cu husa+card de memorie (8GB preferabil). Vreau sa fie asemanatoare cu Samsung ST65 sau mai buna daca se poate in gamaa de pret mentionata.

Ceva ieftin poti gasi aici :

http://eurodualsim.ro/120018389-camera-digitala-13mp-digital-camera-with-4x-digital-zoom-18lcd-sd-mmc-3-x-aaa-.html

sau

http://www.cel.ro/aparate-foto-compacte/aparat-foto-digital-canon-powershot-a800-black-l/

sau mai ieftin

http://www.okazii.ro/aparate-foto-compacte/canon/-okazie-canon-a2200-14-1-mp-video-hd-nou-215-lei-okazie--a112891902

Bafta!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.