Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare,

Am reusit sa achizitionez un nou telefon, prin urmare pe cel vechi as dori sa il vand. Este vorba despre un LG Renoir KC910:

lgrenoir.png

Specificatiile telefonului se afla mai jos:

specificatiilgrenoir.png

Mai multe detalii despre stadiul telefonului:

Telefonul are cutia originala nedeteriorata, nu i-am folosit castile (sunt in tipla) si nici creionul pentru touch screen care vine de asemenea in imbracamintea originala, are cablu de date, incarcator, tipla pe capacul posterior, manual de utilizare si CD cu drivere si LG PC Suite II pentru utilizarea corecta a cablului de date. Mai pe scurt, telefonul vine cu absolut toate accesorile originale.

Pretul pe care eu il consider corect este: 400 lei, insa daca in viziunea dvs. pretul este prea mare, sunteti invitatii mei sa imi faceti o oferta.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

mai bine asteptai pana se lansa samsung galaxy s3

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

mai bine asteptai pana se lansa samsung galaxy s3

Am studiat "problema" inainte, si nu imi doream S3-ul, iar in plus de asta, pretul de lansare cu sigranta va fi suficient de mare incat sa nu mi-l pot permite.

Ce-ati zice sa cumparati LG-ul prezentat mai sus :D ?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

ala va fi un adevarat IPHONE KILLER

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

nu va exista un iphone killer prea curand datorita renumelui apple...si dak va fi, ca trebui sa fie ceva cu adevarat inovator, nu un telefon ceva mai rapid...

love is a verb
Love is a doing word

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.