Jump to content

Recommended Posts

Posted

Canonical a lansat noua versiune Ubuntu 12.04 LTS Precise Pangolin, prin care spera ca Ubuntu sa devina un sistem de operare tot mai folosit in segmentul business.

Noutatea cea mai discutata a noului Ubuntu 12.04 LTS este interfata HUD, prin care Canonical spera sa revolutioneze interactiunea cu sistemul de operare: o singura bara de cautare si comenzi, compatibila cu tot mai multe programe.

Precise Pangolin este singurul sistem de operare open-source care ofera update-uri garantate timp de 5 ani, dar si suport comercial, potrivit site-ului oficial Ubuntu, de unde poate fi descarcata noua versiune a distributiei Linux.

filterlensweb_jpg.jpg

Pe langa inovatia HUD, noul Ubuntu 12.04 LTS promite o optimizare de power management mult mai buna, care va prelungi viata bateriilor de laptop, dar si o performanta imbunatatita.

Avantajele pentru segmentul business includ trei solutii pentru productivitate: rularea aplicatilor prin desktop virtualization (Citrix, VMware, Microsoft RDP 7.1), folosirea unui sistem cloud ca Google Docs sau LibreOffice, suita preinstalata de programe compatibile cu Microsoft Office.

scrie hit.ro

• Upvote 2

Posted

folosesc 12.04 de vreo 2saptamani si pot sa zic ca e destul de reusit. Se vede ca a fost depusa destul de multa munca...e totusi um LTS.

Unity s-a maturizat, arata mai bine, si merge mai bine.

arata bine, dar e foarte greu sa gasesti ceva daca nu sti cum se cheama respectivul program.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Pai a existat beta1, beta2, si inainte de asta puteai folosi asa numitele "daily builds" care cum zice si numele, reprezinta cea mai noua varianta, insa acestea la inceput sunt nefunctionale.

initial am luat un daily build(cred ca pe atunci aparuse beta1), apoi am folosit beta-ul 2 :P

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.