Jump to content

Recommended Posts

Posted

In primul rand vreau sa precizez ca venind cu aceste tutoriale aici pe PCtroubleshooting nu vreau a-mi face nici-o reclama, motivul fiind sa ajut cat mai multa lume in diferite probleme atat in domeniul IT cat si Internet, Web Design, Social, Software, Hardware, Programare etc.

Video-urile ce am sa vi le prezint mai jos, sunt tutoriale video HD in limba romana, foarte bine explicate si usor de inteles realizate de mine si de fratele meu prin intermediul unui site de tutoriale ce-l detinem.

Lasand vorba si trecand la fapte cred ca toata lumea in ziua de azi are un cont pe Facebook (glumind stiti vorba "N-ai Facebook, nu existi") :)). In ultima vreme cei de la Facebook au venit cu o noua aplicatie numita Timeline (Cronologie). Fara a face vre-un sondaj de opinie sau ceva de genul au aplicat aceasta Cronologie pe toate profilurile de Facebook (inclusiv Fan Page-uri), utilizatorii fiind foarte nemultumiti si cautand metode pentru a scapa de aceasta. Cred ca feedback-ul meu nu ar fi primul trimis catre acest domn care se spune ca are o oarecare influenta asupra Facebook :))

Ei bine eu, impreuna cu fratele meu am gasit o solutie eficienta, din punctul meu de vedere pentru a multumii utilizatorii Facebook si anume o extensie ce o v-om instala in browserul nostru si pur si simplu profilul nostru v-a revenii la vechea interfata.

NOTA : Numai cei care au instalata aceasta extensie isi pot vedea profilul cu vechea interfata.

Urmariti video-urile de mai jos pentru aproximativ toate browserele mari :

1. Google Chrome

2. Internet Explorer

3. Mozilla Firefox

4. Editare Timeline

Multumesc frumos pentru atentia acordata si sper ca aceste tutoriale v-au fost oarecum de folos.

• Upvote 3

Îmi rezerv toate drepturile de a avea greșeli gramaticale

Copyright © 2012 FlorinDragomir.Toate drepturile rezervate.

Posted

esti bine venit si totul din partea ta este bun venit ! eu unul nu consider ca iti faci publicitate prin aceste chestii si faci foarte bine ca ajuti/ne ajuti prin acest intermediu,doar deacea te ai inscris aici,ca sa faci parte din PCTroubleshooting.Cine gandeste altfel,greseste,deoarece de indata ce sa inscris si apus intrebari care toate au un sens aici,toate primesc un raspuns.Chiar daca nu sunt intreebati si se vine cu tutoriale,toate au un sens pentru viitori necunoscatori care vor sa puna intrebarea,la care deja au un raspuns eficient si destinat tuturor incepatorilor,sau avansatilor,sau chiar batranilor.Si se stie de ce .Doar suntem O ECHIPA !Toti suntem PCTroubleshooting. Bafta!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.