Jump to content

Recommended Posts

Posted

Aici puteti posta si puteti discuta asupra kiturilor amplificatoarelor.

Chiar incep eu cu un link spre un amplificator de 500W

http://sound.westhost.com/project68.htm

Edit :Vad ca am postat o schema prea scumpa pentru voi deoarece nu este interesat nimeni de acesta asa ca o sa fac in asa fel incat sa postez scheme care pot fi realizate ieftin

Edit by tavicu: Te rog frumos data viitoare da edit la mesajul de mai sus nu mai posta de 2 ori.

• 2 weeks later...

• 4 years later...
Posted

Este un topic care poate prezenta interes. Pe mine unu ma intereseaza, pacat ca nu sunt multi interesati sau nu au gasit topicul.

Ma intrebam daca pot face un amp pt chitara electro-acustica. De ce am nevoie? (linkurile sunt vechi) Si cam cat m-ar costa? as iesi mai ieftin ca la magazin? Un amp de sa zic 8-15 watti pt camera nimic mai mult cat sa ma aud mai bine in camera mea mica :))

Posted

Eu folosesc pe post de amplificator un set vechi de boxe >.<

boxele in curent, boxele in chitara (mufa denaia cu adaptor..jack mare => jack mic)

si iese sunetu :-?? inaltele nu se prea aud in boxe, da nui nimic, alea se aud cu ureche libera destul de ok din chitara :P

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Aha :) Nu de alta dar am 2 (parca) boxe dalea mari de pick-up si ma gandesc sa fac cumva sa le conectez cu chitara. Am pre amp pe electr-acustica mea asa ca de efecte sa zic ca le scot cu preampu... nu mare lucru un preamp simlu cu 3 functii: volum, bass si treble in 3 trepte.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.