Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, de aproximativ un an am urmatoarea configuratie:

AMD Athlon x3 450

ATI HD 5670

MB Gigabyte GA-MA78LMT-S2

Win 7 Home Premium

Kaspersky antivirus

Sirtec ATX 410-212

SiliconPower DDR3 4 GB

Problema a aparut acum cateva zile, in timp ce jucam Skyrim. A inceput sa se miste in freez-uri, indiferent daca era pe high sau pe low.As fi inteles daca s-ar fi miscat asa de la inceput, probabil sistemul meu nu putea face fata dar culmea e ca mergea perfect inainte ( cu detaliile pe medium-high ), cu peste 40 fps, acum e probabil 15-20. Am incercat si alte jocuri sa vad daca problema este numai cu acesta dar exact la fel faceau, sacadau imediat dupa intrarea in joc. Am mai avut o problema de genul acesta dar sacada la cateva minute dupa intrarea in joc, am rezolvat-o curatand praful de pe cooler.

Sunt cam exasperat, am incercat sa demontez cooler-ul si sa-l pun la loc, am scanat de virusi, am updatat windows-ul, am schimbat driverele, am facut si un defrag dar nu s-a schimbat nimic; am incercat si sa schimb sursa cu una mai puternica dar degeaba

Cateva simptome care mi s-au parut importante (si ciudate) :

-Nu sacadeaza in multiplayer, numai in single player.

-Am incercat sa scot stick-ul de ram si cand l-am pus inapoi a mers perfect pt. vreo 5-10 minute, dupa aceea a inceput sa sacadeze din nou.

-Incepe sa sacadeze la un anumit interval de timp dupa instalare, in primele minute dupa ce l-am instalat merge perfect.

Temperaturile sunt ok, placa video nu depaseste 50-60 C, procesorul sta la vreo 40 si ceva spre 50 ( in-game ).

V-as fi foarte recunoscator daca ati putea sa ma ajutati.

Posted

ai facut teste cu UBCD ala pentru a verifica componentele? Poate cedeaza ceva..

Also, reinstalat DirectX si toate cele? (inclusiv Windowsu daca tu tie incomod)

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.