Jump to content

Recommended Posts

Posted

O imagine cu Galaxia Sombrero, care se află la 28 de milioane de ani-lumină de Terra, a fost votată cea mai frumoasă fotografie realizată cu ajutorul telescopului Hubble.

Denumită oficial M104, galaxia are o serie de coordonate impresionante. Are 800 de miliarde de sori şi se întinde pe o distanţă de 50.000 de ani-lumină.

pd4z5.jpg

sursa

Posted

waw

ce mi ar plac sa pot calatori pana acolo si sa vad cum arata si sa intru in acea galaxie.

ma fascineaza am multe poze cu planete si galaxyy

nu usnt asa obsedat pe cat de mult mi ar place sa calatoresc in spatiu.

Posted

Vreau sa ma c_c pe luna =)). Sau si mai bine, intr-o gaura neagra, sau in acea Galaxie Sombrero... sa pluteasca in spatiu. :bag:

Scuzati, nu m-am putut abtine :)).

fWy1P.gif

Posted

intro gaura neagra. way ce tare ar fi. as vrea sa te vad. Cum te trage spre singularitate, si cand esti destul de aproape de orizont, cum incepi sa fi tras mai tare de cur decat esti de cap,si o sa devii ca niste spaghete, si toti atomii din care esti alcatuit vor incepe sa se dezintegreze la randu lor :D ar fi interesant. Pacat ca nu te voi vedea cum pici, pt ca timpul va invetini pe masura ce te apropii de centrul gaurii negre :D

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.