Jump to content

Recommended Posts

Posted

1. Scade greutatea corporala

Cand bei ceai verde, te simti satul,deci nu mai ai pofta de mancare. Ceaiul verde contribuie activ la arderea caloriilor, conform studiilor efectuate periodic de Clinica de Nutritie Americana.

2. Scade colesterolul

Studiile au dovedit ca aceasta bautura miraculoase contribuie la scaderea colesterolului LDL fara alte efecte secundare. Astfel, prin reducerea valorii acestei componente a colesterolului total, corpul primeste ajutor in lupta impotriva atacului de cord si comotiei cerebrale.

3. Are proprietati anti-imbatranire

Ceaiul verde este bogat in antioxidanti, in vitaminele E si C. Antioxidantii distrug radicalii liberi care deterioreaza membrana celulara.Celulele cu membrana deteriorata duc la boli precum cancerul, diabetul si atacul de inima. Un studiu realizat de Universitatea din Cleveland arata ca ceaiul verde consumat regulat ajuta la eliminarea durerilor din artrita reumatoida.

sfatulparintilor.ro

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

Posted

Sa-nteleg ca ceaiul asta te umple si te face sa nu mai mananci atat... dar daca te bazezi pe diee de genu nu mai manca sau mananc foarte foare putin, cica slabesti dar in timp relativ scurt, te ingras la loc daca te apuci (dupa ce slabesti cat vrei) din nou sa mananci normal. Unde am citit zicea ca astfel se consuma si tesut muscular chiar mai mult decat tesut de grasime sau cum s-or numi, so it's not the best idea. Dupa ce te ingrasi la loc sau pui chiar mai mult ai la fel de mult procent de grasime sau mai multa si procent muscular mai mic... deci astea n-ar fi cea mai buna... cel putin asa scria undeva pe un site de gen.

• Moderators
Posted

Eu nu stiu altii cum sunt, dar eu si batranul shaolin (tata, asa il "alint"), cand bem ceai, de orice fel, ori suntem raciti, ori o sa racim si nu ne simtim bine.

Nu vreau sa par nu stiu cum, dar altfel eu nu pot bea ceai, si nici nu-mi trebuie.

Dar , ceaiul verde mai are si alte proprietati ascunse, niste efecte negative sa zic asa ( sau ala era ceaiul negru ?)

• 2 months later...
Posted

Pe lângă abilitatea de a asigură o bună funcţionare a inimii, se pare că ceaiul verde ajută şi la dezvoltarea memoriei. Descoperirea a fost făcută în China şi arată că proprietăţile chimice ale ceaiului verde promovează generarea de celule cerebrale, lucru care oferă beneficii pentru memorarea spaţială.

“Au existat nenumărate studii care analizau capacitatea sa de a ajuta la prevenirea bolilor cardiovasculare, dar acum am descoperit dovezi care arată că proprietăţile sale ar avea un impact la nivelul mecanismelor celulare din creier”, a declarat coordonatorul studiului, Yun Bai de la Universitatea Medicală Militară din Chongqing.

sursa descopera.ro

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.