Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vreau sa-mi reinstalez windowsul si sa aterg toate partitiile si sa le formatez sa revin la 2 partitii ca inainte si sa renunt la ubuntu deoarece nu il folosesc. Vreau sa va intrab, daca ajung la formatare si imi vede 5 partitii printre care 2 de la windows ntfs, sau cum o fi formatul, si 3 linux cu 1 de swap si 2 ext4 si formatez tot, pota vea probleme cu meniul de grub sau sa nu-mi recunoasca si sa nu ma lase sa sterg toate partitiile (aici ma gandesc la cele ext4 care nu le recunoaste wndowsul.

Posted

Deci m-ai bagat in ceata cu partitiile tale :)) Cate enspe mii de partitii ai?

In fine, tu vrei sa stergi tot, si sa ai doar Windows cu 2 partitii? Daca da, nu e problema.Bootezi de pe ce vrei sa bootezi, ii dai delete la toate partitiile (alea ext ce la ai pentru linux, va zice ca nu stie cei cu ele, asa ca dai delete, si "new". Alt sistem de fisiere inseamna ca nu stie sal citeasca, nu ca nul mai recunoaste).

Cat despre grub, va fi sters automat si inlocuit de bootloaderu Windowsului.

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Posted

cand se instaleaza un sistem de operare, isi instaleaza deobicei si un bootloader automat. (windowsu are unu care vede numa Windowsu, deaia daca instalezi windows dupa linux, nu mai poti intra in linux. Grubul insa vede si linux, si windows, si multe alte sisteme de operare. )

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.