Jump to content

Recommended Posts

Posted

Îți sună cunoscut următorul scenariu?

Scoți cartea din care trebuie să înveți și o pui pe masă. Îți spui în minte, gata, trebuie să învăț. Deschizi cartea. Prima pagină. Citești 2 rânduri, după care apare o notificare pe computer, ai primit un mail. Trebuie să îl verifici. Deschizi mail-ul. Este ceva la care te-ai abonat, deschizi pagina web. Citești, iar acolo apare un alt link. Dai click pe el. Din link în link, din video în video, ajungi să pierzi ore în șir. Fără să faci ceva concret.

Dupa 2-3 ore, nici nu îți dai seama când au trecut, te reapuci să citești prima pagină. Însă îți este foame și puțin sete. Mănânci iar apoi te simti îngreunat și obosit. Astfel, decizi să dormi pentru câteva minute, ai citit tu ceva despre nap-ing.

Acele minute se transformă în ore și într-un final ajungi să iei o decizie “inteligentă“. O las pe mâine, cine mai învăță de la ora 11? Sunt prea obosit ca să mai rețin ceva.

Daca te regasesti aici si poate vrei sa te concentrezi, poate te va ajuta aricolul urmator :link:

Inca nu am testat dar o sa incec sa vad daca da vreun rezultat.

Posted

Nah, nu va functiona cu orice. Sunt doua situatii: lucruri pe care iti place sa le faci, dar pur si simplu nu poti pe moment, si lucruri pe care nici in cele mai frumoase vise nu le poti duce pana la capat, cel putin nu la varsta asta.

Asta in cazul meu...

Imi place sa desenez, imi place grafica in general, dar sunt momente in care pur si simplu ma plictisesc foarte repede.

Nu-mi place mate, asta este, si ma tem ca nu se va schimba vreodata. Am incercat sa lucrez in aer liber, la padure, ghici ce? Dupa 5minute m-am lasat pagubas.

fWy1P.gif

Posted

Total de acord cu tine...de ex mie nu.mi place nimic legat de literatura, povesti, etc:-| e o chestie-bleah...cu greu am invatat ptr bac..daca ar fi un tutorial sau altceva legat de.ale programarii stau pana la ultimul rand;))...cat despre lb.straine, well, franceza ramane o enigma ptr mine=))

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.